Ilyen, amikor lehullik a zöldrefestés és a baloskodó máz

2021. január 01. 15:09

Több lokalizmust és erősebb ellenállást a globális nagytőkével szemben az új esztendőben!

2021. január 01. 15:09
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A legfontosabb újévi nyilatkozat az 01G-koalíció Magyar Szocialista Párt nevű tagozatának elnökétől származik arra kérdésre, hogy milyen változásokat vár 2021-ben a járvány utáni világban: »Sokak várakozásával ellentétben nem torpan meg a globalizáció« Nagyszerű, így legalább látjuk, hogy ki hol áll, ki kit szolgál. Ilyen, amikor lehullik a zöldrefestés és a baloskodó máz. Mindenesetre: több lokalizmust és erősebb ellenállást a globális nagytőkével szemben az új esztendőben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2021. január 01. 20:15
Igazából Schiffer lehetne a baloldal aki nemzeti elkötelezettségű..Talán Pozsgayt lehetett anno így meghatározni.. Ez összesen 2 db... Hogy mi a franc lehet az oka, hogy a baloldalon nincsenek ilyenek, csak globállibsik...? Nem tudom... Talán a komcsi internacionalizmus irtotta ki..
Türelem
2021. január 01. 19:39
András! Gratulálok a Neokohn számára adott nyilatkozatodhoz. De jól gondold meg, adott esetben, a helyedben elfogadnám az elnöki pozícióra szóló felkérést. Az ellenzék egyetlen szakmailag és morálisan is elfogadható politikusa vagy, s szimbolizálhatnád a nemzeti egységet.
péterx
2021. január 01. 19:28
Az ellenzékre szavazni készülők jó ha egyre jobban megértik: a szép szavaik mögött önzés és a tehetségtelenek sodródása van. Mindent fognak ígérni, s semmit sem tenni a polgárért, mert ahhoz gerinc, eltökéltség, valós-reális koncepció kellene. Az meg náluk nincs.
anegy_
2021. január 01. 18:40
Fel nem foghatom, hogy ez az obsitos hintapolitikus mi a lópikuláért szólal meg időközönként. A hazájára szabadította a leg- leg-leg jelzőkkel ékesített ocsmány, hazaáruló, gyűlölködő elv-társait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!