Karácsonyék bogarásznak

2020. október 14. 08:32

Budapesti abszurd: dilettantizmus, nemtörődömség, pótcselekvés.

2020. október 14. 08:32
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Nem mondhatni, hogy Karácsony Gergely tétlenkedik, lopja a napot. A fatális tévedésből hatalomra vergődött (lökdösött) jellemtelen kommunista főpolgármester nagy erőkkel formálja Budapestet: elkötelezetten fúrja a Városliget megújítását, sóvár nyílt levélben könyörög többedmagával a 2006-ban Prágában korrupciós gyanúval letartóztatott Věra Jourovának, az Európai Bizottság biztosának és Katarina Barley-nak, a Magyarország pénzügyi kiéheztetését szorgalmazó európai parlamenti alelnöknek, hogy a hazánknak járó uniós forrásokat ne a kormány, hanem az ellenzéki önkormányzatok (vagyis lényegében Gyurcsány) számlájára utalják, mindemellett a sokat ígérgetett részvételiség jegyében senkivel sem egyeztetve, rendkívüli jogkörével visszaélve sárga csíkokat pacsmagol a főváros közútjaira, nagy gondossággal bedugítva Budapest közlekedését.

És van még tovább is. Szeptemberben két hétvégén ötven kiválasztott, jelenlétükért negyvenezer forint díjazásban részesülő fővárosi polgárnak tartottak klímafejtágítót (»közösségi gyűlést«) a 2017. évi LXXVI. törvény alapján külföldről támogatott szervezetnek minősülő, globális szemléletmódot és globális szintű döntéseket szorgalmazó, Soros-támogatott DemNet Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány lebonyolításában azzal a céllal, hogy a négy egész napos agitációból »közösségi vélemény« kerekedjen ki, amire aztán hivatkozhat majd a városvezetés. Vagyis ötven gondosan kiválasztott ember alapos megdolgozásával »közvéleményt« barkácsol magának Karácsony – ez aztán a nyílt, átlátható, demokratikus és felettébb részvételi politika!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. október 14. 12:21
Kiváló cikk. A duplájára növelt, alpolgármesterek számát kihagyta - kamu állás haveroknak, semmittevésért.
PGuszti
2020. október 14. 10:15
Nagyon örülök, hogy Karácsony gondol arra is, hogy fővárosi poloskáink is kellemes rovarhotelekben tölthessék a telet.
rókabácsi
2020. október 14. 09:59
ez kell a budapesti libernyáknak! vagy ül az autójában és fuldoklik, vagy ott lakik és nem tudja kinyitni az ablakot, mert megfulladna! azt kaptátok, amit megérdemeltek!
olajfa1
2020. október 14. 09:11
"Bogarassak" ezek a libsik... A bogaraknak hotel, de a hajléktalanoknak ők sem tudnak hajlékot adni... Igen, ezt nevezik "pótcswelekvésnek"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!