Néhány mondat a szivárványos provokációkról

2020. augusztus 22. 11:47

A szexuális irányultság nem közösségképző erő.

2020. augusztus 22. 11:47
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„A szexualitás magánügy. Nincs mit keressen a politika napirendjén és a közbeszédben, ilyenformán az államigazgatás semmilyen szervének nincs vele dolga.

A szexuális irányultság nem közösségképző erő. Azt állítani, hogy minden azonos szexuális irányultságú ember egyetlen nagy csoportba tartozik, pont olyan valótlanság, mint azt állítani, hogy a világon élő összes barna szemű, szőke, szemüveges, 178 centiméter magas stb. ember összetartozik Berlintől Timbuktuig, Bombaytől Aucklandig. Ezen túlmenően egy ember személyes identitása számos összetevőből épül fel. Ezek közül csak egy a szexualitás. Ezen egyetlen elem kizárólagosnak beállítása lelki és szellemi lényegétől, társadalmi, családi, hivatásrendi és egyéb kötődéseitől megfosztja és ösztönlénnyé alacsonyítja az embert.

További tény, hogy a szexualitás eredendő és örök célja a fajfenntartás, ebből következően a homoszexualitás ­biológiai zsákutca. E rendellenesség velünk él, mióta világ a világ. A homoszexuálisok felé megértéssel, türelemmel, együttérzéssel kell fordulnunk, akárcsak a személyiségzavaros, például magukat férfi létükre nőnek vélő embertársaink felé.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 24. 12:15
https://i.imgur.com/lMMkTqa.jpg
simonvitéz
2020. augusztus 23. 00:52
Ágoston remekül ír. Valójában nekem semmi bajom a férfiak közti szerelemmel, amíg plátóian történik csak meg. Szeressék egymást távolról, ennyi. Nőkkel azért már megengedőbb vagyok... :))
Andre1bp
2020. augusztus 22. 19:38
Lám, egy újabb fideszes megmondóember, aki el akarja törölni a szólásszabadságot.
Szuverén maffiaállam
2020. augusztus 22. 15:41
"a szexualitás eredendő és örök célja a fajfenntartás" Neked. Másoknak meg az örömszerzés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!