Hont, az állandó

2020. augusztus 30. 07:16

2010 óta nagyjából 115 milliárdot költött a kormány kórházfelújításra.

2020. augusztus 30. 07:16
Galsai Dániel
Magyar Hírlap

„Roppant vicces nyílt levelet pötyögött a miniszterelnöknek a Facebookra Hont András, a ballib univerzum egyik félrebeszélő megmondója. Idézek belőle: »Játsszuk azt, hogy mindenben igaza volt, és legyen az ország olyan, amilyennek valóban szeretné. (…) Legyenek a gyárak, irodák, mindenféle termelőüzemek stadionok, az iskolák és óvodák futballakadémiák.« A száraz tények, szorgalmas oknyomozók összesítették: 2010 óta nagyjából 115 milliárdot költött a kormány kórházfelújításra – és ebben még nincs benne a sok megépült és megújult mentőállomás, a hatszáz új mentőautó, az orvosok, nővérek béremelése. Az oktatásban pedig ott a pedagógusi béremelés és a közoktatásban járó ingyen tankönyv és étkezés. Előtte voltak ugyebár a kórházbezárások, vagy éppen a történelemérettségi megszüntetésének ideája. Ja, a héten négy kupacsapatunkból három továbbjutott, már most sok száz milliós bevételt szerezve. Osszunk, szorozzunk, arányítsunk. De az egyenletből jó lesz kihagyni Hontot, az állandó elváltozót.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2020. augusztus 31. 13:02
Hont inkább Hontalan.
Vén Csataló
2020. augusztus 30. 15:23
Na pont a tények azok, amik ezt a söpredéket soha egy másodperig nem érdekelték. A ballib politika 1990-es megszületése óta nem más, mint permanens gyűlöletkeltés. Semmi több, semmi egyéb.
Pelso j.
2020. augusztus 30. 13:18
Tíz év alatt egy stadion árát? - szánalmas vagy.
tothpal
2020. augusztus 30. 13:06
Hont születése pillanatától félre beszél. Eddigi újságírói pályáján nem sikerült leirnia egy értelmes összetett mondatot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!