Ungváry Krisztián titkos élete

2020. július 07. 07:46

Náci egyenruhával seftelt a balliberális „sztártörténész”.

2020. július 07. 07:46
Pilhál Tamás
PestiSrácok.hu

„Egy horogkeresztes karszalaggal ellátott náci egyenruhát árult és adott el több mint százezer forintért az interneten Ungváry Krisztián, a balliberális oldal futtatott történésze. »Meg lehet magyarázni« – hogy a klasszikust idézzük, és nyilván, a segéderők majd meg is próbálják kimosni őt a slamasztikából. Ugyanakkor tény: hasonló náciegyenruha-botrány miatt már más is komolyan megütötte a bokáját.

Egészen elképesztő cinizmus ez. Különösen egy olyan embertől, aki történészként előszeretettel osztja a súlyos jelzőket XX. századi magyar politikai vezetőkre vagy éppen jelenkori vitapartnereire. (Lásd: ahogyan legutóbb a szabadkőműves-vitában nemes egyszerűséggel a »szellemi alvilágba« sorolta Szakács Árpádot.) Arra sem árt emlékezni, hogy a nagy nyilvánosság számára teljesen ismeretlen embereket is tettek már partvonalra, rúgtak ki állásukból azért, mert náci egyenruhával kerültek kapcsolatba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2020. július 08. 12:58
Röhejes a hivatásos rettegők műfelháborodása.
nempolitizálok
2020. július 08. 12:01
Na most képzeljük el azt a libsi hörgés, amikor mondjuk Bayer adna el hasonlót. Nem kicsit álszentek ezek és amikor mások is azok, nem értik
catalina9
2020. július 08. 11:09
Náci egyenruhával seftelt a balliberális sztártörténész" Ungváry nem történész, hanem egy balliberális sztármanipulátor...
balbako_
2020. július 07. 19:13
Jó 20 évvel ezelőtt sokat jártam üzleti ügyben Csehországban. Prágában van egy zsidó negyed ahol - csakúgy , mint nálunk - kaftános, pajeszos zsidók élnek nekik vannak boltjaik amit külföldről odajáró hitsorsosaik is látogatnak nagy számban. Természetesen az általuk keresett termékek voltak a boltokban. Döbbenten láttam, hogy minden boltban minden méretben lehetett kapni Hitler bábut. Úgy fogok meghalni, hogy ezt nem értettem. És senki nem tudta megmagyarázni azóta sem. Ungváry is hasonló perverz kapcsolatban áll a náci egyenruhával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!