Nem lehet mindenkiből Caramel. De én például jó vagyok szociális munkában. Ezért csinálom ezt

2020. július 27. 15:00

Sokkal fontosabbnak tartottam, hogy ő egy sikeres roma településvezető, semmint elméleti vitákba bonyolódjak vele a nyilvánosság előtt. Interjú.

2020. július 27. 15:00
Setét Jenő
24.hu

Idén januárban – mások mellett – együtt kapott Raoul Wallenberg-díjat Bogdán Lászlóval. Utána találkozott még vele?

Nem voltunk személyes kapcsolatban, a januári díjátadón ismerkedtünk össze. Sem előtte, sem utána nem találkoztunk.

Van ennek bármilyen különleges oka?

Nincs, egyszerűen így alakult az életünk.

De azért követte, amit ő Cserdiben létrehozott?

Persze. Mindig is azt gondoltam róla, hogy nagy szükség van olyan típusú vezetőkre, mint ő. Akik romaként lettek sikeres polgármesterek.

Az országos szintű közéleti megnyilvánulásait is figyelte?

Igen, és több esetben sem értettem egyet vele.

Nem emlékszem, hogy nyilvánosan bírálta volna Bogdán Lászlót.

Nem is emlékezhet, mert soha nem tettem ilyet. Sokkal fontosabbnak tartottam, hogy ő egy sikeres roma településvezető, semmint elméleti vitákba bonyolódjak vele a nyilvánosság előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 28. 07:55
"..Az országos szintű közéleti megnyilvánulásait is figyelte? Igen, és több esetben sem értettem egyet vele." DIKK MÁÁÁN, TE SETÉT! ÖLÉG SETÉT A LELKED HOGY-- CSUMIGÁZZAM MEG A GÁÁDZSÓ TÖKKOBAKOD! SZEGÉNY BOGDÁN LACI FÉNYÉVNYI MAGASSÁGOKBAN LEBEGETT FÖLÖTTED MINDÉG--ISTEN NYUGOSZTALJA SZEGIIINYT, BAMMEG TE SETÉT! Még szép hogy nem értett veled egyet....No, csááá..csumi!
kisgul
2020. július 27. 20:15
Na de ki az a karmell, hogy őt veszi mércének ez a setét alak?
Sulammit
2020. július 27. 18:17
A fene akarja nektek előírni, te nagy marha. Csak nem érti az ember, hogy miért nem vagytok hajlandók cigányokat tanítani. Vagyis, nem lehet elvárni egy cigány pedagógustól, hogy foglalkozzon a saját fajtájával? Ellenben a magyar pedagógusnak kötelessége ugye? Neked nem csak a neved és a bőröd setét, hanem te magad vagy egy setét. Ahogy látom, marhára irigy voltál Bogdán Lászlóra. "Ha a többség elő akarja írni a kisebbség számára, hogy miként éljen, érezzen, gondolkozzon, az elég egyértelműen egy hatalmi viszonynak a leképezése."
tóth mária
2020. július 27. 17:31
Háááát, elég setét, az már tuti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!