És a Népszavában már mentegetik a pedofíleket!

2020. július 20. 16:59

Haskó László a Népszavában már vissza is tért a liberális sajtóban az elmúlt hónapokban is rendszeresen erőltetett állásponthoz, hogy a pedofília betegség.

2020. július 20. 16:59
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok.hu

„Éreztük, hogy nem természetes a liberális fősodor felhorgadása a pedofíliával kapcsolatban.

Azon kívül, hogy megpróbálták ezt a jobboldalra kenni, gondolom, tömegével küldték a nyugtató üzeneteket a haveroknak, nem kell ezt olyan komolyan venni. Haskó László a Népszavában már vissza is tért a liberális sajtóban az elmúlt hónapokban is rendszeresen erőltetett állásponthoz, hogy a pedofília betegség, és csak a rohadt fasiszták rekesztik ki a társadalomból azért az embertársukat, mert ilyen fantáziái vannak. Miért is nem vagyunk meglepve?

A liberalizmus legundorítóbb tulajdonsága, és persze a legveszélyesebb is, hogy bármilyen közveszélyes baromságot le lehet vezetni belőle pusztán egy lépésben. Ha a pedofília betegség, akkor a pedofil egy beteg ember, akit szánnunk, szeretnünk kell, és gyűlölnünk kell azt, aki rosszat gondol, mond róla, vagy esetleg átviszi a gyerekeit a túloldalra, ha szembejön az utcán.
Aki nem szeret pedofil mellett lakni, az biztos homoszexuálisok, cigányok, zsidók, drogosok és pirézek mellett sem lakik szívesen, csak fehér fasiszták között.

Ezt a felsorolást mindig csíptem, különösen azért, mert minden normális homoszexuális, cigány, zsidó és piréz kikérte magának, hogy szerepel benne. A drogosok csak azért nem, mert a világ hívságai őket két utazás között csak igen korlátozottan érdeklik. De pedofílek mellett szerintem még ők sem laknának, bármennyire is magas az ingerküszöbük a devianciák tekintetében. Minden bűnből először betegség lesz Liberáliában, aztán állapot, majd természetes jelenség. Aztán a végén kötelező lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. július 21. 14:29
"pedofílek" Pedofilok lesz az magyarul. Vegyes hangrendű szavaknál a toldalék hangrendjéről az utolsó szótag dönt az i és í-t tartalmazó szótagok figyelmen kívül hagyásával. Tehát itt ebben az esetben a dof o-ja dönt. (Ha a vegyes hangrendű szó utolsó szótagjában e van, akkor viszont bármilyen hangrendű toldalékot kaphat, pl. hotelban vagy hotelben az mindegy és egyformán helyes, de ez itt most nem ez az eset. S persze van kb. 77 olyan szó, amelyek látszólag magas hangrendűnek tűnnek, de mégis mély hangrendűnek számítanak és mély hangrendűként toldalékolódnak. Sír, rí, ír (pl. papírra) pír, cél, héj, derék, férfi, tisztít, piszkít, fing, stb. stb.) Mintha direkt az lenne a szempont az újságírók kiválasztásánál, hogy ne tudjanak fogalmazni. Pedig nem is az a szempont, hanem a párthűség.
Akitlosz
2020. július 21. 14:11
A pesti srácok visszatértek a népszavához. Annyira nagyon konzervatív jobboldaliak, hogy egy napot nem bírnak a kommunista sajtó és a fészbukk nélkül.
BőröndÖdön
2020. július 20. 18:51
Egyelőre a fidesz próbálta a disznó nagykövetét kimenteni...:(
CirmoS
2020. július 20. 18:44
A liberális ideológiát kell kiírtani, az írmagját is!!!!!! Nekik minden normális, ami torz, beteg, aberrált! Mindent imádnak, ami eltér a normálistól! Beteg az egész ideológia, meg az is aki pártolja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!