Ez a Szálasi-mém túl van fújva

2020. június 21. 10:45

Aki ilyesmiken fönnakad, az nem érti a mémek világát.

2020. június 21. 10:45
Hont András
Hont András
Facebook

„Ez a Szálasi-mém túl van fújva, ráadásul félre is van értve (minden oldalról), de erről majd külön. Ami most érdekesebb, hogy Konok Péter saját maga mesélte el a Kötöttfogásban, hogy ő is csinált egy hasonlót korábban, és aki ilyesmiken fönnakad, az nem érti a mémek világát. Erre föl ma Kocsis Máté egetrengető újdonságként adja közre Konok akkori posztját azzal a kommentárral, hogy bezzeg a liberálisoknak ezt is szabad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 22. 14:15
Hont-Grossvenor-és még sokminden egyéb nem teljesen hülye, csak néha úgy csinál--a'ffenetuggyamééé'--mintha "az" vóóóna....Lehet, hogyha hülyét MIMEL több zsozsót kap egy-egy idefingásáért-beböffenésséért..???
Kandeláber
2020. június 22. 10:45
Hont az egyetlen ballibsi firkász, akinél nyomokban normalitás is fellelhető.
h.kovacs
2020. június 21. 20:31
nem a mémmel van a baj, hanem azzal hogy hazudik ! orbán fejét kellett volna rámontírozni
nempolitizálok
2020. június 21. 19:35
Mi van akkor, amikor mondjuk muszlimok akarják majd deportálni a zsidókat. Szerintem még akkor is bennünket fognak antiszemitázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!