Álljunk ki minél többen a vasalódeszkás tornatanár mellett!

2020. június 13. 13:22

E petícióval a támogatásunkról biztosítjuk a kreatív, humorral ösztönző testnevelő tanárt.

2020. június 13. 13:22
Citizengo
Citizengo

"Sokunkat derített fel a karantén alatt Vezsenyi László humoros videója, amiben az azóta »vasalódeszkás testnevelő tanárként« emlegetett pedagógus a nappalijából egy vasalódeszkán »tanítja úszi« a diákjait.

Sajnos azóta kiderült, hogy a videó közzététele után egy nappal Vezsenyi Lászlót eltiltották a tanítástól, elvették tőle a csoportjait, nem oktathatta őket tovább online. Elmondása szerint emellett megalázó módon a tanórák anyagait továbbra is el kellett küldenie munkahelye, a Makói József Attila Gimnázium igazgatójának és a helyi tankerületi vezetőnek.

Álljunk ki minél többen a vasalódeszkás tornatanár mellett!

Mi, a petíció aláírói megdöbbenve olvastunk Vezsenyi László testnevelő tanár meghurcolásáról a karantén alatti ötletes videója miatt, amivel felvidította és motiválta diákjait ebben a számukra sem könnyű időszakban.

E petícióval a támogatásunkról biztosítjuk a kreatív, humorral ösztönző testnevelő tanárt, és arra kérjük a Makói József Attila Gimnázium igazgatóját, illetve a Hódmezőváráshelyi Tankerületi Központ vezetőjét, hogy szüntessenek meg minden olyan szankciót, ami Vezsenyi Lászlót azért a videójáért sújtja, amiért valójában dicséret illetné."
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. június 14. 14:39
SOK HŰHÓ semmiért, ismét csak! AZ a tankerületi vezető már nem tankerületi vezető, lemondott!
Da Vinci
2020. június 14. 11:48
Még egy papnak is több a humora! Sajnos hvg és népszara, de benne van, amit sokaknak érteni kéne... https://nepszava.hu/3081485_vasalodeszkas-oltarrol-posztolt-a-pecsi-lelkesz-igy-reagalt-a-makoi-tornatanar-ugyere
T. Péter
2020. június 14. 11:24
Lemondott. Végre. Már a szentesi botrány után le kellett volna mondania.
A teremburáját
2020. június 14. 10:28
vagy: humorban nem ismerek tréfát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!