Csak Kásler menjen?

2020. április 20. 16:13

36 ezer embert – egy város lakosságát – halálra ítélni csak úgy, nos, nem éppen keresztényi cselekedet.

2020. április 20. 16:13
Haskó László
Magyar Narancs

„Ugyan! Kásler már el is tűnt. Valószínűleg komolyan vette saját rendeletét és kora valamint általános állapota miatt otthoni karanténba helyezte magát. Az operatív törzs – mint annak idején a törökök II.Mohamed szultánt Szigetvár ostromakor – virtuálisan hivatalban tartja az őszszakállú férfiút.Úgy tesznek, mintha home office-ból dolgozna. Az egykori onkológusról sok rosszat elmondtak már, miniszteri működése is erősen fogyatékos, az mégis hihetetlen, hogy 36 ezer kórházi ágy kiürítését magától elrendelte volna. Az hihetetlen. Az viszont nem, hogy parancsra bármit.

És nemcsak ő. A tiszti-főorvosasszony sem mondana magától olyan bicskanyitogató hazugságot, hogy 36 ezer beteg jókedvéből heverészik valamelyik híresen komfortos magyar kórházban. Ő ugyanis megígérte, hogy senkit nem küldenek majd haza, akinek kórházi ellátásra van szüksége. 36 ezer szimuláns megy haza. Az elmúlt tíz évben sokszor gondoltam arra, hogy valahol legfelül valami zavar lehet az elme körül, de majdnem minden esetben kiderült, hogy alaptalanul gyanakodtam. Általában az történt, hogy nem voltam az adekvát információ birtokában, csak amikor kibújt a szög a zsákból, akkor esett le nálam a tantusz.

Remélem, most is így lesz, mert 36 ezer embert – egy város lakosságát – halálra ítélni csak úgy, nos, nem éppen keresztényi cselekedet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toronyőr
2020. április 21. 12:07
"Csak Kásler menjen?" Nem. Kásler maradjon. Te viszont eredj az apád faszára!
makapaka2
2020. április 21. 10:38
Az a beteg lenne halálra ítélve, akinek nem jutna lélegeztető géppel ellátott kórházi ágy, ha szükséges, te szerencsétlen szarkeverő!
atila68
2020. április 21. 08:40
Bezárt az OPNI.
TAVIROZSA
2020. április 21. 07:46
Milyen dokumentum igazolja, hogy 36 000 beteg került haza ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!