Hajrá, görögök!

2020. március 04. 06:23

Feltűnt már a fülsiketítő csönd, ami a mostani görög eseményeket kíséri? Emlékeznek, mi volt Röszke után a nemzetközi sajtóban, a Soros-féle szervezetekben?

2020. március 04. 06:23
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Felkavaró mindezt látni, ám tökéletesen érthető. Érthető a hatóságok roppant határozottsága és keménysége, a civilek embertelennek tűnő védekezése. Mert ki várhatná el például a leszbosziaktól, hogy csendben tűrjék, ahogy egy immár őket meghaladó létszámú embertömeg elözönli szigetüket? Ráadásul ez az embertömeg egyszerűen nem hajlandó tudomásul venni a befogadók kultúráját, vallását, tradícióit és életvitelét, hanem csak jön, van és követel. Éppen ideje a görögök eszmélésének. Ismétlem, mindez felkavaró, ám tökéletesen érthető.

Ám a csönd érthetetlen.

Emlékeznek még, amikor egy agresszív tömeg megtámadta Röszkénél a magyar rendőröket? Emlékeznek, ahogy minden kezük ügyébe eső tárggyal dobálták a határvédőket? Akkor a magyar rendőrök könnygázzal és vízágyúval védték meg a határt és persze önmagukat. Emlékeznek, mi volt akkor a reakció a nemzetközi sajtóban, a Soros-féle szervezetekben és persze az unióban? Emlékeznek még arra a töménytelen mennyiségű hazugságra, a felháborodásra, a leckéztetésre, a nácizásra, a megbüntetésünk követelésére? És emlékeznek még, amikor egy magyar operatőrnő elgáncsolt egy betörő migránst, akkor éppen hogy be nem vonultak a kéksisakosok! Hetekig tartó hecckampány, felháborodás, szemétkedés kísérte az esetet, még jó, hogy meg nem lincselték azt az asszonyt.

Nos, feltűnt már önöknek a fülsiketítő csönd, ami a mostani görög eseményeket kíséri? Ismétlem: könnygáz, vízágyú, hang- és fénygránát, gumilövedék, éleslőszeres hadgyakorlat, figyelmeztető lövések, megvert migránsok és megvert NGO-aktivisták, börtön és botokkal a tengerbe visszatolt migránsok – ez van most Görögországban. És mindezt a teljes csend kíséri a pénzért és hatalomért hisztériázók és hazudozók részéről. Nos, amikor az EU ilyen-olyan vezetőire, a nemzetközi liberális sajtóra és a Soros-féle szervezetekre gondolnak, akkor mindezt ne felejtsék. Aljas, becstelen, hazug, gazember – ezek azok a szavak, amelyeket keresgéltek velük kapcsolatban.

És a legfontosabb, hogy mindezt el ne felejtsék akkor, amikor majd újra a magyar határnál lesznek pokoli jelenetek, és elkezdenek majd bennünket gyalázni. Nagyon fontos megjegyezni egy életre: ezeknek a gazembereknek a véleménye, a követeléseik és a fenyegetéseik annyit sem számítanak, mint szellentés a tornádóban.

Addig pedig: hajrá, görögök!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. március 05. 06:13
Zsozsóka boldogsága...:(
annamanna
2020. március 05. 01:01
"Tömegverekedés tört ki a török parlamentben az Idlibnél létrehozott háborús helyzet miatt. A CHP tagja, Engin Ozkoc parlamenti képviselő kritizálni merte Erdogan háborús politikáját, majd ezt követően elszabadultak az indulatok és az egymással egyet nem értő képviselők egymásnak estek. Tömegverekedés lett a szócsatából." https://www.instagram.com/p/B9U1QeqH208/?igshid=zlazqhc7vcww&fbclid=IwAR0LYxwVdea8juZXuaBHEXGtFF1VPJgrUwlI1lBYDZvJoVxsyJokdW2JgGY
galancza
2020. március 04. 20:44
Bayer úr kérlek alássan!A cikk nagyon jó de ideje lenne a műsoraidba meghívni fletót,fegyőrt,botmixeres katát,katigerit,timikét,bettikét,ágikát,listázó marcit és nekik mond ezt el.És beszéld rá Orbánt,Kövért,Gulyást,Szijjártót,Rétvárit,Kocsist meg a többieket hogy álljanak ki beszélgetésekre és tényekkel járassák le ezt az aberrált balos bandát.Biztos lenne nézettség.Rengeteg ingadozó szavazót meg lehetne győzni,és így nem lenne veszélyben a 2022-es Fidesz győzelem.Tudom hogy botmixeresékkel nem lehet értelmesen beszélni de pont ezt kéne bebizonyítanotok.Észre kéne venni hogy az emberek nagy része nem kormánypárti médiát néz,hallgat hanem ellenzékit,meg a fészbukot ,jutubon és egyb netes dolgokon "tájékozódik". nyílt beszélgetésekkel vissza lehetne szerezni a kormánypárti médiák nézettségét,hallgatottságát.Bayer úr kérlek alássan!A fő gond hogy Te és a fideszes politikusok,újságírók,médiaguruk,közvéleménybohócok egymás között kommunikáltok és csak a fix fideszesek néznek benneteket.Nem őket kell meggyőzni.Mit nem értesz ezen Bayer úr kérlek alássan?!....
legkisebbek közül
2020. március 04. 20:39
(Látható, nem kelethez tartozunk, EU-ban van a helyünk.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!