Szülők leszünk!

2020. február 11. 19:25

Én most azért vagyok izgatott, hogy én legyek majd a tökéletes mintaapa, a biztonságteremtő és a családfő.

2020. február 11. 19:25
Király Viktor
Ficsak blog

Hogyan tekintesz a házasságra, mint intézményre? Ilyennek képzelted? Változtatott valamit a kapcsolatotokon?

Van egy új hangulat a levegőben, ezt mindketten érezzük, de szerintem ez inkább a gyermekünk érkezése miatt van. Amikor esténként simogatom Anita pocakját és érzem, ahogy rugdos a pici, az egy semmihez sem fogható érzés, egy hihetetlen csoda. Azt gondolom, ha nem lennénk most házasok, akkor is a baba már most egy még szorosabb kapocs lett közöttünk.

Nyár elejére várjátok kisfiatok érkezését. Van, aki kettőtök közül jobban várja az ő megérkezését?

Mindketten nagyon várjuk őt és szerintem ugyanolyan izgatottak vagyunk, csak természetesen Anita számára más ez az állapot, hiszen ő hordja a szíve alatt a kisfiunkat, ő éli meg fizikailag is a terhességet. Én most azért vagyok izgatott, hogy én legyek majd a tökéletes mintaapa, a biztonságteremtő és a családfő.

Hol tartotok most a babavárással? Elkezdtétek már beszerezni a különböző babadolgokat, egyáltalán fel lehet szerinted készülni teljesen a baba érkezésére?

Anita már elkezdett beszerezni pici babaruhákat, fiús dolgokat és nagyon élvezi. Én azt mondtam, hogy várjunk még picit, de támogatom ebben és örülök neki, mert jó látni, hogyan készül a kisfiúnk érkezésére.

Hogyan készülsz az apaságra? Elkíséred a feleségedet például vizsgálatokra, olvasol esetleg szakkönyveket?

Anita több könyvet is elolvasott már és próbál engem is rávenni. Ahová tudom, elkísérem, támogatom őt és mellette vagyok. Nagyon fontosnak tartom, hogy elmenjünk vizsgálatokra és mindent megtegyünk a baba egészségéért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2020. február 12. 08:50
Üdv a rémisztő képződmények nem kicsi klubjában! :)
Finale*
2020. február 11. 21:00
Aranyos :)
Nannyó
2020. február 11. 20:48
Mintaapák... felsírok, ha meghallom! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!