Holtig tanul

2020. február 17. 18:30

A NAT konkrétan egy amatőr horthysta túlélőtábor forgatókönyvét ötvözi a Szabolcska Mihály olvasókör elvárásaival.

2020. február 17. 18:30
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
168 Óra

„Természetesen egy szó sem esik arról, hogy a magyar oktatás 2010 óta a KDNP-s dilettánsok játszótere, és például Gyöngyöspatán 2010 óta süllyedt ilyen mérhetetlen mélységbe a színvonal, holott már előtte sem keverte össze senki Oxforddal, az elmúlt tíz évben általános iskolától egyetemig romlott a helyzet, az aktuális komisszár kedvére kiválasztott egy-egy részterületet, és ott semmisítette meg a lehetőségét is annak, hogy a magyar oktatás elinduljon abba az irányba, ahol a 20. század végén kellett volna tartania, minden évben sikerült rontani az összképen, egészen odáig, hogy az éjszaka leple alatt kiadott Nemzeti alaptanterv konkrétan egy amatőr horthysta túlélőtábor forgatókönyvét ötvözi a Szabolcska Mihály olvasókör elvárásaival, a kormányhoz képest is dilettáns formában.

Márpedig van összefüggés az iskolai erőszak, a szegregáció, a rossz tanterv, a kötelező oktatás korhatárának leszállítása és a romák helyzete között. Csak éppen ennek észrevételéhez ész kell, megoldásához pedig rengeteg munka, olyan szakértők bevonásával, akik esetleg nem Orbán Viktort tartják a magyarok megváltójának, viszont láttak már működő pedagógia rendszert.

De az már egy másik ország lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2020. február 18. 21:37
Néhányan nem szeretik Horthyt második világháborús szerepe miatt, mivel többszázezer zsidót mentett meg. Para-Kovács is emiatt nem kedveli.
Elmer
2020. február 18. 12:05
A NAT konkrétan egy amatőr horthysta túlélőtábor forgatókönyvét ötvözi a Szabolcska Mihály olvasókör elvárásaival." Para Kovács elvtárs egy recski túlélőtábor politikai tisztjének naplóját ötvözi, a CEU Soros által diktált történelemtankönyveivel. Ami pedig a Horthysta túlélőtáborról szól, abban van valami igazság: Edgar v. Schmidt-Pauli HORTHY MIKLÓS tengernagy, népi hős és kormányzó Máthé Erika, a magánkiadó előszavából: Aztán összehozott a sors vitéz Major Lajos bácsival, egy 94 éves Horthy rendőrrel és katonával, aki így szólt.. Csillagom, jól jegyezd meg: ha nincs Horthy Miklós, ma nincs Magyarország! [email protected]
civis72
2020. február 18. 11:38
PARA-KOVÁCS IMRE egy Anna Frankba oltott Bartus László
toef36
2020. február 18. 11:23
A "para" az, hogy Ön még Szabolcska szinvonalát sem éri el...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!