Az Orbán-kormány már a Himnusz eredeti kéziratára sem vigyáz!

2020. január 24. 15:42

Szégyen, hogy a nemzeti melldöngető Orbán-kormánynak már Kölcsey Himnusza sem elég fontos.

2020. január 24. 15:42
Gy. Németh Erzsébet
Facebook

„Szó szerint fuldokolnak a portól, és már az egészségüket féltik az Országos Széchényi Könyvtár dolgozói. Az áldatlan állapotok és munkakörülmények odáig vezettek, hogy a Himnusz eredeti kéziratát őrző tárlón is vastag por állt. Nem véletlen, hogy a Magyar Kultúra Napján a közgyűjteményi és közművelődési dolgozók fekete ruhába öltözve tiltakoztak a az őket ért méltatlanságok, például az alacsony fizetés ellen.

A DK szolidáris a kultúra dolgozóival és követeli a kormánytól, hogy a Széchényi Könyvtárban biztosítsák a munkavégzés alapvető követelményeit. Szégyen, hogy a nemzeti melldöngető Orbán-kormánynak már Kölcsey Himnusza sem elég fontos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Óbor Dezső
2020. január 26. 19:26
Ez a primitiv trampli seggnyaló kommunista, csak a böszme utasítását hajtja végre,......amúgy pedig egy nagyon sötét nő,! Ilyenek kellenek a böszmének, (ezek médiumok, akik mindent megcsinálnak amit fletó, meg dobrev kiad nekik)........jól megéll belőle...
Kele1947
2020. január 26. 15:32
Voltam a Himnusz eredeti példányát megnézni a Széchényi Könyvtárban. Kiváló helyen láthattuk, nagy rend és tisztaság volt, a dolgozók hihetetlenül udvariasan viselkedtek. Aki mást látott, az vagy nem ott járt, vagy hazudik.
akiaki
2020. január 26. 14:02
Bözsikére szerencsére valaki csak vigyáz!
Box Hill
2020. január 26. 11:16
A te elvtársad, Rákosi elvtárs, az egész himnuszt le akarta cserélni. Nem lesz jó vége ennek az elhajlásnak, elvtikém.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!