A koalákért bármit: jótett helyébe meztelen képet várj!

2020. január 13. 19:32

Az ember már csak ember, és mégiscsak szívesebben néz meztelen nőket, mint porig égett falvakat.

2020. január 13. 19:32
Kincses Edit
Vasarnap.hu

„Kétségtelen, hogy egy ledér, erotikus női fotó (test)közelibb élmény, mint egy lángoló kontinens, úgymond kézzel foghatóbb, mint a tudat, hogy az adományunk beérkezett, a pénzünk jó helyen van. De nagyon úgy tűnik, hogy azért szívesebben adakozunk, ha kapunk is érte valamit. A szemérmetlen Kaylent érő kritikazáporban ugyanis felmerül a kérdés, mégis hogyan gyűjtött össze ennyi pénzt a lány ilyen rövid idő alatt, miért lehetett olyan hatásos és sikeres az akciója? 

Kaylen terve nélkülünk nem működött volna, sikerének kulcsa mi magunk vagyunk. Arra hatott, amire a leginkább lehet – ránk, az emberekre. Ránk (nyilván főként a férfiakra) pedig ezek szerint így lehet a leghatékonyabban. De nincs ebben semmi rossz, mert hát ember már csak ember, és mégiscsak szívesebben néz meztelen nőket, mint porig égett falvakat, megsemmisült otthonokat, halálra égett állatokat és hamuvá vált erdőket. 

Ausztrália megkapja a pénzt és az élelmiszert, mi meg a pajzán képeket. És hogy hogyan tud Kaylen tükörbe nézni ezek után? Pont úgy, ahogy eddig, tudva, hogy jót tett, plusz most már mi is tudjuk, mit lát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
protoutmie
2020. január 15. 19:35
M︆︆︆︆o︆︆o︆X︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆n︆e︆︆︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
seculo
2020. január 15. 16:45
M︆︆︆︆︆o︆o︆︆︆X︆︆︆︆i︆︆.︆︆︆n︆︆︆︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
alter_ego
2020. január 14. 11:29
A cél szentesíti az eszközt. A jó cél is. (Aki esetleg tájékozatlan lenne: "civil" nők (lányok, háziasszonyok, sőt! öregasszonyok, stb.) tíz, száz ezrei mutogatják magukat meztelenül az interneten, úgyhogy tulajdonképp nem egy nagy durranás. De ha így segít, hát így...)
Vakfolt
2020. január 14. 09:56
Kaylennek a népszerűség és az ismertség kellett, az erkölcstelen címke nélkül, a jótékonykodással ezt próbálta mérsékelni, és begyűjteni a jóember címkét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!