Gazdatest

2019. október 19. 09:39

Karácsony az egyetlen valamennyire érvényesíthető figura, akit a bolsevikok és liberálbolsevikok föl tudtak építeni.

2019. október 19. 09:39
Orbán János Dénes
Magyar Nemzet

„Jól tudjuk, miért tolták Karácsony Gergelyt előre. Ő az egyetlen valamennyire érvényesíthető figura, akit a bolsevikok és liberálbolsevikok föl tudtak építeni – pontosabban össze tudtak tákolni – az elmúlt években. Mindenki más csontig lejáratta már magát. Emlékezetes a kép, amikor a választások éjszakáján Karácsony Gergely pódiumra lépett dia­dalittas kíséretével. A tabló leglényegesebb eleme az üdvöske jobb válla mögötti kaján vigyor, amely Gyurcsány Ferenc fizimiskájára ült ki.

Ha Karácsony Gergely idealista is, mi pontosan tudjuk, mi fog következni. A minden bűzlő hájjal megkent politikai szerencselovag, akinek a nevéhez a rendszerváltás utáni legalávalóbb kormányzás fűződik, minden garázdasága és történelmi bűne ellenére a magyar ellenzék legerősebb figurája, aki számára az idealista süldő politikus csupán zsenge csirkecomb. Indulhat hát a banzáj, és már látszik a láthatáron az igazi szín: nem a zöld az, még csak nem is a szivárvány, hanem a vörös.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2019. október 19. 22:31
Mit fogsz írni,amikor legyőzi a csuti parasztot?!
OrangeOrder
2019. október 19. 21:41
Ettől még nekünk nem lesz jobb.
Joe Calve
2019. október 19. 17:31
Van áfium a vörös veszedelem és siserehad ellen: eddig tele pofával ugattak a korrupció ellen, hát lépjünk föl ellene! Naponta 4-szer kell ellenőrizni ezután minden fillért, amit Budapest kiad a kezéből! Elszámoltatás! Elszámoltatás! Elszámoltatás!
János bácsi
2019. október 19. 15:19
Sok sok hasonló gyűlöletkeltő írásra van szükség még 2022-ig és akkor biztosan leváltjuk Orbánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!