Az Orbán-rezsim politikai célokra használja a független intézményeket

2019. október 25. 10:26

Szánalomra méltó, hogy egy jobb sorsra érdemes szakembert a NER fegyverként használ, nagyon kíváncsi lennék, mivel kényszerítik erre!

2019. október 25. 10:26
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ismét egy példa arra, hogy az Orbán-rezsim politikai célokra használja az elvileg független intézményeket: Péterfalvi Attila NAIH-elnök kötelezett minket, hogy töröljünk minden, az Európai Ügyészségért folytatott kampányban gyűjtött adatot. Mivel az íveket megsemmisítettük, ez azt jelenti, hogy az e-mail címlistánkat akarja elvenni, arra hivatkozva, hogy jogalap nélkül kezelünk személyes adatokat. Érdekes, hogy amikor a gyűjtés elején beküldtük az adatvédelmi tájékoztatót, nem volt vele probléma, de miután sikeres volt a kampány, hirtelen aggályos lett.

Péterfalvi levelét jelenleg is szakjogászokkal vizsgáljuk, de azt laikusként is el tudom mondani, hogy mélységesen igazságtalannak találjuk. Ezek szerint semmilyen politikai közösséget nem lehet építeni, nem lehet a velünk egyetértő emberekkel kommunikálni, még akkor sem, ha ők maguk, saját kezükkel adják meg az e-mail címeket. Szánalomra méltó, hogy egy jobb sorsra érdemes szakembert a NER fegyverként használ, nagyon kíváncsi lennék, mivel kényszerítik erre! Mert Péterfalvi vagy prostituálódott, vagy zsarolják.
Természetesen rögtön felmerül a Kubatov-lista kérdése, és már meg is tettük a magunk bejelentését.

Az adatvédelmi hatóság 2012 óta nem hajlandó érdemben foglalkozni a kormánypárti adatbázissal, pedig abban egészen biztosan szerepelnek olyan emberek is, akik »E« betűt kaptak (elutasító vagy ellenség), tehát biztosan nem járultak hozzá az adatkezeléshez. Itt lenne az ideje, hogy a NAIH által hivatkozott GDPR, az európai adatvédelmi rendelet alapján alaposan megvizsgálják ezt az adatbázist.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2019. október 27. 13:32
Az a jellemző az ellenzéki káderpolitikára, hogy minden hulladékot újrahasznosítanak. Nem dobják ki ,ami szemétnek minősül. Inkább beviszik parlamenti képviselőnek, hogy a mások pénzén eltartva nekik hasznosuljon.. Igazi öko gondolat, elvtársak...
makapaka2
2019. október 26. 16:42
Erre az szánalmas, tehetségtelen ripacsra ki kíváncsi nap mint nap?
Tatulus
2019. október 26. 13:31
Ez a végtelenül aljas és idióta seggfej, aki cigánysori műveltséggel bír, még bírálni próbál olyanokat, akik a kötelességüket próbálják teljesíteni! Remélem ez a féreg 2022 után többé nem kerül Parlament közelébe, hacsak nem közmunkásként!
Peter8811
2019. október 26. 10:29
Ti is politikai célokra használtatok független intézményeket pl. a független ÁVH-tokat körömlehúzásra és ha a paraszt nem akart belépni a TSZCS-be kivertétek belőle az aláírását, úgy, mint te A LÓNAK A FASZÁT. Mitől volt független az ÁVH-tok? Az igazságtól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!