Épp Havas Tanár Úr szidja a Mandinert? Muhaha

2019. szeptember 13. 20:57

Havas, Perjés, Hont, Gulyás: túlságosan sokáig és túlságosan mélyre hatóan dícsérték egymást ezek a bácsik, az a nagy helyzet.

2019. szeptember 13. 20:57
Johannes Thezeroth
Facebook

„Hát ez jó. A se hús, se hal szövegeket sorozatgyártó Havas Tanár Úr, a bekezdésenként legalább egy, de inkább két, sőt hár nyelvi és/vagy stiláris sutaságot/bizonytalanságot stabilan termelő Hont, a konkrétan írásképtelen Gulyás Balázs, s valamint Perjés Zoltán, a fogalmam sincs kicsoda ekézi a Mandiner print főszerkesztői beköszöntőjét. (Jó, ott van Para Kovács Imre is, aki. De tényleg egyedül.) Túlságosan sokáig és túlságosan mélyre hatóan dícsérték egymást ezek a bácsik, az a nagy helyzet – és végül elhitték. Anyám.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. szeptember 14. 07:48
Kérném szépen a Mandinert, beszélje meg Johannes Thezeroth kartárssal, hogy adja át a törölt bejegyzését közlésre, és közöljétek le itt nekünk. Érdekelne :-)
Pelso j.
2019. szeptember 14. 07:29
Ezt a mélyreható, kiemelt jelentőséggel és figyelemre méltó intellektualitással bíró írást érdemes volt ám szemlézni. Ugye benne lesz a nyomtatott verzióban is?:)
Aronwie
2019. szeptember 14. 02:00
Nem tudom, hogy a fent említett urak közül ki a legkevésbé hányadék. Talán Para, mert Ő mindig következetesen képviselte a (számomra egyébként ellenszenves) világképét, és néha még vicces is tud lenni. Havas, Perjés a legalja, utolsó irigy prolik, mindketten a nyilvánosság szemétdombjára valók
Megtalálta
2019. szeptember 13. 21:31
504 megtekintése van ennek a videónak ( erről van nagyba-szó: https://youtu.be/Vkv8rVCuxEs ). Szóra sem érdemes. Szellemi önkielégítés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!