Üresség jobbról-balról

2019. június 05. 20:25

A liberálisok arroganciája sem éppen új keletű, de annyival rosszabb, mint ellenfeleiké, hogy évek alatt sem tudtak kidolgozni egy kormányprogramot.

2019. június 05. 20:25
Demeter J. Ildikó
Háromszék

„Az irányítást átvevő Viorica Dăncilă iparkodik tisztábbra mosni a párt mundérját, hiszen három újabb választás következik a jövő év végéig. Az igyekezet nem túl meggyőző, a polgárnak egykutya, hogy a még csak alapfokon elítélt Darius Vâlcov vagy a már jogerősen bűnösnek minősített (felfüggesztett börtönnel sújtott) Remus Borza a kormányfő gazdasági tanácsadója – jólétet szeretnénk, de nem csupán az állami vezetők számára. És nem azon az áron, hogy még az unokáink is a jelenlegi kormányhitelek kamatjait nyögjék.

Az SZDP-től ennyi telik, ám hiába nézünk át a másik oldalra: az ellenzék felfuvalkodottságánál csak a megosztottsága nagyobb. A magukat máris nyeregben érző nemzeti liberálisok tárgyalások helyett civakodnak azokkal, akikkel esetleg kormányt tudnának alakítani, és meglehetősen alpári nyilatkozatháborúba bocsátkoztak Dacian Cioloş és Dan Barna szövetségével, noha másra aligha számíthatnak, Tăriceanu és Ponta pártjai a baloldalhoz húznak, a Băsescué kiszámíthatatlan, az RMDSZ-ből nem kérnek.

A liberálisok arroganciája sem éppen új keletű, de annyival rosszabb, mint ellenfeleiké, hogy évek alatt sem tudtak kidolgozni egy kormányprogramot. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!