Dermesztő Cseh Katalin hangfelvétel

2019. május 29. 16:12

Papp Réka Kinga botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, a szülész-nőgyógyász végzettségű Cseh Katka csak idétlenül nevetgélt.

2019. május 29. 16:12
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„A műsorban arról beszéltek, hogy a terhesség valójában egy probléma, és ennek a problémának milyen megoldásai lehetnek, a védekezéstől az abortuszig.

A videó leggyomorforgatóbb része amikor (36:39-nél) Papp Réka Kinga elképesztő módon, botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, amin a szülész-nőgyógyász (!) végzettségű Cseh Katka, aki azonos a Momentum vasárnap megválasztott EP-képviselőjével, Cseh Katalinnal, csak idétlenül nevetgélt, majd hozzátette: »Ezt még nem hallottam (…) Majd elterjesztem én is a kis körömben.«

Ő tehát Cseh Katalin, a Momentum ifjú üstököse. Ő képviseli a Momentumot az Európai Parlamentben, ahol az ALDE liberális frakcióban nyilván Guy Verhofstadttal vállvetve harcol majd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 395 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I am being lied to
2019. május 31. 15:46
A vicces botmixer se semmi, de Az elterjesztem az én kis körömben...: még félelmetesebb. Amikor valaki terjeszti a mérget. Affektálva. Könnyedén, játékosan. Amikor nemcsak a gyermeket gyilkolják, hanem a szavakat, vagyis a felnőtt létet. Érdemes Európába küldeni őt is: hadd épüljön a szép új világ. Az új szavakból, új hangsúlyokból, a tökéletes komolytalanság pimaszságából készülő új ember (önmagát lezüllesztő embertelen ember). "Szép fiatal nő"? Épp olyan, mint a démonok csábító álarcai a Szent Antal megkísértésének képein.
emmaerzsebet
2019. május 31. 13:55
Írjuk ezt alá a lehető legtöbben! https://www.citizengo.org/hu/lf/171079-botmixerrel-gyermekek-ellen-mondjon-le-cseh-katalin?m=6&tcid=56678760&fb
harcimarci
2019. május 31. 13:50
hála az égnek, hogy csak az alapképzésig meg némi rezidenskedésig jutott Cseh Katalin, az kéne még, hogy ilyen mentalitással valaki felelős lehessen egy újszülött világra segítésénél...
noge
2019. május 31. 12:26
Ez a némber csak egy botmixer szökevény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!