Ez a három adat jól mutatja Orbánék erejét és az ellenzék balgaságát

2019. április 27. 16:37

Miért nem arról beszél az ellenzék, ami a magyar választókat érdekli?

2019. április 27. 16:37
Keszthelyi András
Magyar Narancs

„A választók által legfontosabbnak gondolt hat kampánytéma közül négyet egyértelműen a Fidesz birtokol (bevándorlás, külső határok védelme, védelmi politika, terrorizmus elleni harc), egyet a növekvő jólét miatt simán behúzhat (gazdaság és növekedés), egyről pedig senki nem beszél, bár kéne (fiatalok munkanélkülisége).

false

Amiről viszont sokat beszél az ellenzék, az a futottak még kategóriája, olykor erősen csökkenő fontossággal (demokrácia és emberi jogok).

Amikor majd viszonylag magas részvétel mellett magabiztos Fidesz győzelem születik, lehet majd Kubatov-listázni, meg lakájmédiázni, de azért előbb-utóbb azt a kérdést is fel kellene majd tenni, hogy miért nem arról beszél az ellenzék, ami a magyar választókat érdekli.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2019. április 28. 20:03
"Ez a három adat jól mutatja Orbánék erejét...." Én az ország erejét szeretném látni, nem Orbánékét. Ezt viszont kizárja az előbbi.
Akitlosz
2019. április 28. 18:52
Miért nem arról beszél a Fidesz, ami a magyar választókat érdekli? Mert az bizony ugyan nem a Bangóné!
terra
2019. április 28. 09:30
A cikk írója eljut oda, hogy felteszi a kérdést, de a választ már nem meri megadni a saját kérdésére, pedig a válasz nagyon egyszerű. Az ellenzék azért nem beszél a választókat valóban érdeklő kérdésekről, mert ha világosan kimondanák, amit akarnak (vagyis mindenben kövesse Magyarország az európai balliberális elit követeléseit), akkor még annyian sem szavaznának rájuk, mint most. A magyar emberek - köztük az ellenzéki szavazók - túlnyomó többsége is- ugyanis pontosan azt akarja, aminek irányába a Fidesz vezette kormányzás tart: független és erős Magyarországot,stabil és növekvő gazdaságot, növekvő foglalkoztatást és béreket, támogató családpolitikát és az Afrikából, Közel-Keletről özönlő migráció megakadályozását.
catalina9
2019. április 28. 07:08
Miért nem arról beszél az ellenzék, ami a magyar választókat érdekli? " hát amiért nem beszél a gyilkos sem a tettéről..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!