A Mi Hazánk a szókimondás pártján áll

2019. március 11. 08:24

A cigánybűnözést nem elhallgatni, hanem visszaszorítani kell.

2019. március 11. 08:24
Mi Hazánk
Facebook

„A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés.

A cigánybűnözés szóösszetételt a rendszerváltás után az ún. »politikai korrektség« keretében tiltották ki a mindennapokból, annak ellenére, hogy a társadalom túlnyomó többsége szerint létező jelenség, és a rendőrségi, kriminológiai szakkifejezések részét képezte. A cigánybűnözésről a rendszerváltást megelőzően kriminalisztikai statisztikák is készültek, a cigány bűnügyi statisztikát az Antall-kormány szüntette meg. Ennek ellenére egy 2008 nyarán készült reprezentatív felmérés szerint a megkérdezettek 91 százaléka szerint igenis van cigánybűnözés Magyarországon. A Mi Hazánk az elhallgatás helyett a szókimondás pártján áll. A rendőrségi hírekben, a közbeszédben lehessen kimondani az elkövetők származását, a felhívásokban, beszámolókban le lehessen írni a valóságot, ne kelljen a »politikai korrektség« jegyében például azt hazudni egy cigányok által elkövetett brutális gyilkosságról, hogy »dulakodás alakult ki a felek között«, mint például a badacsonyi borász kivégzésénél. A cigánybűnözést nem elhallgatni, hanem visszaszorítani kell.”

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. március 11. 17:55
Felmelegített leves. Csak nehogy szalmonellás legyen! :-) És akkor mikorra várható a Magyar Gárda újbóli felállítása? :-) Már látom, ahogy az obsitosok könnybe lábadt szemmel szedik elő a láda rejtekéből, pince mélyéről az oroszlános mellényeket, fekete bakancsokat... És újra lehet rasszizmusról, szélsőjobbról beszélni Magyarországon, és összemosni a Fidesszel! Toroczkai! Kit szolgálsz (kezdettől fogva)?! Ráadásul ilyen amatőr módon. :-)
atila68
2019. március 11. 12:05
MiHa MoMo MoMentán MiMaMo MoMa ... Én már meg sem próbálom követni.
Zod
2019. március 11. 10:44
Akkor most mondjátok ki őszintén, hogy 2018 április 8-án este fél kilencig ti is a Vona- Szél-Karácsony-kormányban reménykedtetek! A májusi választások előtt még vonulgathatnátok is egy kicsit a német tévék kedvéért. Úgyis azzal jön a baloldal, hogy a Szkinhed Tamás vezette Jobbikkal össze lehet fogni, mert a szélsőjobboldaliak átmentek a Mi Hazánk-ba. Segítsetek csak nekik patkányok! Az alkotmánymódosítást miért nem szavaztátok meg?!
Nobozmeg
2019. március 11. 10:35
Részben jogos, részben nem. Szerintem is van cigánybűnözés, ellenben nem biztos hogy szerencsés egy bűnügyi hír kapcsán felemlegetni az elkövetők származását. Sokkal inkább amellett vagyok, hogy ne takarják ki a pofájukat és a nevüket, így bár a következtetést ugyanúgy le lehet vonni, de nem kizárólag származás alapján, hanem az általános megjelenés alapján. A fehérbőrű, macinacis, pufikabátos drogos fehércigányok se különbek sok esetben, vagy lásd m.richárdot, vagy a betyársereges fehércigányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!