Az LMP alapítása óta elkötelezett Székelyföld autonómiája mellett

2019. február 28. 11:17

Többek vagyunk, mint gyenge-Bayer utánzat terepe a hisztériára.

2019. február 28. 11:17
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Orbán János Dénes, a szélsőjobboldali kisebbrendűség-komplexusok kultúrpolitikusi megtestesülése, írt a Magyar Nemzetben egy glosszát az LMP és a székely autonómia kapcsolatáról. Azt nem szeretném kiemelni, hogy az izzadságszagú vicceskedése milyen károkat okoz az egyetemes magyarságnak, mindenesetre kicsit nagyobb írói teljesítményt várna el az ember attól, aki Ady Endrét és Faludy Györgyöt lesajnálja.

A tartalmi részébe nem kívánok belemenni, hogy az LMP alapítása óta elkötelezett Székelyföld autonómiája mellett: tény. Ezt a szerző tudta volna, ha utánanéz, mielőtt megírja cikkét. Nem tette, hiszen a tájékozódás egy liberális métely gondolom, vagy a Google használata magyartalan, sőt internacionalista dolog.

A lényeg nem is ez, a lényeg a következő: amíg Orbán János Dénes egy meghatározó ember tud lenni a magyar kultúrpolitikában, amíg van ember, aki ad a szavára, addig nem lesz sikeres magyar kultúrpolitikánk.

Többek vagyunk, mint pszichoszexuális frusztrációink, kisebbrendűségi komplexusaink és tévképzeteink összessége. Többek vagyunk, mint gyenge-Bayer utánzat terepe a hisztériára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lópitzi
2019. március 02. 11:47
Mi volt a seggedben / csak nem ? / mikor a " többek vagyunk mint gyenge Bayer utánzat terepe a hisztériára" gondolat jutott az eszedbe, mert ennek visszafelé olvasva sincs értelme. Fussál neki mégegyszer talán értelmesebb lesz, vagy vedd inkább a szádba, drágám.....
néhai Ch.Pilot
2019. március 01. 19:03
"Többek vagyunk, mint pszichoszexuális frusztrációink, kisebbrendűségi komplexusaink és tévképzeteink összessége." Te nem. Se több, se kevesebb. :-)
justiceforhungary
2019. március 01. 16:27
Péter, Free Tibet!
Peter8811
2019. február 28. 22:58
Ti fiam a Szél rúzsa irányában vagytok elkötelezettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!