Mesterházy csalódott

2019. február 14. 21:57

„Csalódott vagyok. Pénz beszél, kutya ugat” – kommentálta Mesterházy Attila Pompeo magyarországi látogatását.

2019. február 14. 21:57
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„»Csalódott vagyok. Pénz beszél, kutya ugat« – kommentálta szinte kétségbe esve Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt egykori elnöke, ma országgyűlési képviselője Mike Pompeo amerikai külügyminiszter előző napi magyarországi látogatását az ATV Egyenes Beszéd című, február 12-ei műsorában. De csak ezután jött a megvilágosodás java:

»Sokan azt várták, hogy legalább valami minimális kritika elhangzik nyilvánosan a magyar kormány tevékenységével kapcsolatban, de semmi. Ezek szerint ilyen egyszerűen működik a külpolitika manapság. Veszel fegyvert, s akkor nincsenek emberjogi, polgárjogi, civil, meg egyéb kritikák.«

Ébresztő liberális hölgyek és urak! Köztük Mesterházy úr, akinek ugyanúgy semmi köze nincs a baloldali politizáláshoz, mint ahogyan a rendszerváltozás óta egyetlen magyar parlamenti erőnek sem volt. Szóval, ébresztő! Először is nem manapság működik így az amerikai külpolitika, hanem mindig is így működött. Vagy nem tetszettek észrevenni eddig, hogy mit művelt a világban az USA a II. világháború, esetleg csak a Szovjetunió összeomlása óta? Aludni tetszettek tán, amikor diktátorokat segítettek hatalomra, amikor országokat bombáztak és lőttek szét – olykor már a mi segítségünkkel is? Nem tetszettek olvasni az összesítéseket azokról a milliókról, akiket megöltek, azokról a tízmilliókról, akiket földönfutóvá tettek úgymond a demokrácia, a szabadság, az emberi jogok védelmében?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2019. február 16. 09:24
Szegény meseházit megcsalta a kecske (is). :))
puszika
2019. február 15. 18:04
Édes Jó Lajosom! Látom te is rákaptál a "dobozhajtogatás" kesernyés ízére. Örkény láblógatva ül egy bárányfelhő szélén és jót mulat . Rajtatok!!
hátakkor
2019. február 15. 17:50
"„Csalódott vagyok. Pénz beszél, kutya ugat” – kommentálta Mesterházy Attila Pompeo magyarországi látogatását." Ez a faszi kirepült az USA-ba mint miniszterelnökjelölt. Tudja nagyon jól, hogy tukmálták rá a Westinghouse-t.
Tidal_wave
2019. február 15. 11:37
Ez az idióta még miniszterelnök is akart lenni. Csalódott, hogy nem rúgnak a hazájába. Bezzeg, ha az a hülye picsa, aki a férjét se tudja kielégíteni, nyerte volna a választásokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!