Egyre jobban undorodom attól, amikor valaki...

2019. január 02. 11:02

...amikor valaki az országban Budapestről bárhova, ami nem a Föld alatt van, LEutazik.

2019. január 02. 11:02
Papp Réka Kinga
fuckyeahpapprekakinga

„Egyre jobban undorodom attól, amikor valaki

- a gyerekeként emlegeti a háziállatát

- felnőtt emberként infantilis motívumok köré építi a párkapcsolatát, majd erről elváltoztatott hangon beszámolnak az ismerőseiknek, akiknek eztán lelkesedniük kellene (iszonyúan leszarom, Atti, hogy imádjátok a bocikat ((!!)), egyáltalán nem érdekel, Mari, hogy mi a közös dalotok, sőt, őszintén szólva az sem, hogy hogyan ismerkedtetek meg)

- negyven pluszosan, egy válás után spirituális mániába esik, energiákról meg az univerzumról beszél és kurva agresszíven propagálja a belső békét

- terhes nőktől el akarja venni a kb fél kilós kézitáskáját, mondván, nem szabad cipelnie

- önkifejezést keres a munkájában (ami többnyire könyvelés)

- idén már tényleg LEköltözik a Káli-medencébe és nyit egy kézműves pizzázót, mert ez a városi élet, hidd el, megöl minket (többnyire televíziós szakemberek)

- az országban Budapestről bárhova, ami nem a Föld alatt van, LEutazik

- nem tudja, mi az a hitlerszalonna

- sommelier”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2019. január 04. 10:08
Végre valami szimpatikusat ír. Meghekkelték a oldalát?
Vén Csataló
2019. január 04. 00:24
Na végre valami, ami megy neked: az undorodás. Már csak kerítened kell valakit, aki fizet érte, akinek főállásban undorodhatsz.
Akitlosz
2019. január 03. 20:55
A Káli-medencében az unalom fogja megölni. Kevés elborultabb üzleti ötlet van, mint pizzázót nyitni a Káli medencében. A vendéglátás a városokon kívül csak a Balaton parton él meg, ott is csak szezonálisan azaz legfeljebb a tulajdonosok. És ez is inkább csak a tengődés szintje, nem megy csődbe, de nagyon meggazdagodni sem fog ebből.
Vivid
2019. január 03. 11:13
Először életemben majdnem teljesen egyetértek Papp Réka Kingával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!