O1GY

2019. január 16. 08:00

Gyűlölik, mert valaki.

2019. január 16. 08:00
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Demokrata

„Gyűlölik, mert tehetsége bátorsággal párosul. Gyűlölik, mert tehetségtelenek és sunyik. Gyűlölik, mert állhatatosan járja útját. Gyűlölik, mert zsizsegve-nyüzsögve, kétségbeesetten futkosnak értelmetlenül. Gyűlölik, mert harminc éve vív. Gyűlölik, mert semmivé morzsolódnak a percek, és szétfoszlanak bennük a percemberkék. 

Gyűlölik, mert valaki. Gyűlölik, mert senkik. Gyűlölik, mert alázatát és kitartó szorgalmát meggyőződéses ürességükön lötyögő nagy mellényük nem tudja kikezdeni. Gyűlölik, mert két lábbal áll a földön. Gyűlölik, mert fantaszták és utópisták. Gyűlölik, mert őt igazolja a valóság. Gyűlölik, mert nem tudnak szabadulni zaklatott rémálmaik fogságából. Gyűlölik, mert a cipője sarkáig sem érnek. Gyűlölik, mert tudják, hogy gyűlöletük reménytelen és önpusztító. Gyűlölik, mert vesztesek. Gyűlölik, mert életprogramjuk a frusztráció és a kudarc, amivel diadalra predesztinálják.

Igen, Orbán Egy Győztes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toma1958
2019. január 17. 12:56
Nem gyűlölöm , csak undorodom tõle . Azért az ilyen jellegű csasztuskák erősen emlékeztetnek az ötvenes évekre .
Európai téridő
2019. január 17. 11:39
Mindkét oldalon túltolták volna a gyűlölködést? A kétosztatúság egyik lehetséges oka pedig az, ahogyan az állampárti-pártállami elvtársak kivonultak a hatalomból. De leginkább ezt qrták el, nem is kicsit, nahgyon. Mert annak idején a kelleténél jobban belekényelmesedtek abba, hogy a szovjet elvtársak "testvéri" hadereje hazánkban állomásozik. Erre a státus quora kártyavár épült fel.
koronaszepe
2019. január 17. 09:54
Mindig elcsodálkozom a szervilizmus ilyen leplezetlen megnyilvánulásain, egyszerűen nem értem, hogy nem ciki nekik?
Sulammit
2019. január 17. 08:39
Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök, bárki láthatja, aki körülnéz a világban. Az összes közül a legjobb! Jönnek mennek a miniszterelnökök, mert leváltja a nép. Orbán marad, mert akarjuk, hogy maradjon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!