Az áttörés

2018. december 28. 16:54

A „magyar ellenzék” speciális alfaját, a „magyar ellenzéki értelmiségit” vizsgáltuk.

2018. december 28. 16:54
Szerencsés D. Márton
Figyelő

„A »magyar ellenzék« speciális alfaját, a »magyar ellenzéki értelmiségit« az altatólövedékes befogást követően távolról, többféle biztonsági szűrön keresztül, a természetes környezetéből kiemelve, azt imitálva, elzárt és védett körülmények között vizsgáltuk. A legszigorúbb biológiai karantén alatt tartva. A befogás után a testhő-igényeiknek megfelelő terráriummeleget, illetve exoterm környezetben biztosítottuk a számukra megfelelő komfortérzet kialakulását. Ebben a mesterséges, minden pontjában megfigyelhető bioszférában idővel feloldódtak evolúciós és más jellegű, biológiai gátlások. Kommunikálni, egyes példányok szaporodni kezdtek egymással, (erre szolgáló laboratórium a költséges, de rendkívül hatékony »Egyenes beszéd« stúdiója) de van, hogy közös feladatokat vállalnak, logikai megoldásokat keresnek az eléjük állított (a legtöbb esetben abszurd) problémákra.

A fentebb említett módon »kétirányú, verbális és non-verbális kommunikáció« zajlott le a 31-es számú, állandó megfigyelés alatt tartott alany »Urbán Ágnes«, a 721-es egyetemi terrárium kihelyezett királynője, valamint a HVG 14211-es kódsorozattal jelölt hímnemű médiamunkása között. A kommunikációjuk sokáig a szokásos, már kodifikált, feljegyzésre került sémákat követte, de egy bizonyos ponton a interakció eddig nem tapasztalt módon alakult.

Ez jelenti az »áttörést«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2018. december 29. 15:50
nekem büdös ez a csávó. vajon az ambrózy vitte be a ps-hez és a figyelőhöz is, vagy magasabb helyről jött a javallat?
Vakfolt
2018. december 29. 13:48
"Magyarországra lefordítva: fojtogatóvá vált a Fidesz-dominancia, főleg a nyomtatott sajtótermékek körében. Sajtószabadság bizonyos szempontból van, de tájékozódási szabadság nincs." Hoppá, szóval van, csak a tájékozódási szabadság, az hát nincsen. És ki gátolja meg a polgárt, hogy bármit elolvasson? Ja, senki? Hömm. A sajtószabadság alatt a következőket értik balnyiffék. Nem ők tematizálnak, nem az a hír amit ők gondolnak, és nem az van elhallgatva, amit ők akarnak. Nem az ő értékrendjük az uralkodó és nem ilyen szemüvegen értelmezi mindenki a világot. Nyugodtan behelyettesíthetjük a sajtószabadság helyére a »libbant véleménymonopólium« szót és egyből értelmet nyer, hogy miről tirádáznak.
syphax
2018. december 29. 10:15
És tessen mondni! Teccettek vizsgálni ennek a VIZSGÁLLLLATI ALANYPÉLDÁNY HÁLÓZATNAK a SZELLEMI ÁLLAPOTTYÁT is? Ho' példul tunnak-é írni-olvasni ezek az ellenzéki esetek? És hogy alakul a bélműködésük, szeccuális gerjedelmi viszonyrendszerük illen békorlátozottsági laborállapotok közepette genderileg-társadalmilag?
GV0917
2018. december 28. 20:48
Nos, ez a sub-species milyen talajfajtából került ki, autotróf, vagy heterotróf főirányban kerül majd a mindent meghatározó Liszenko elvtárs szerint-kvantitatív, vagy kvalitatív formációt hoznak létre a bélsár alomanyag- vizelet arányokat mono-és hetero konzisztenciákkal adszorbeálhatnak más anyagot is. Mint az egyivarú, mind a vált ivarú példányokban.Az a talajrögöcskéket "morzsalékos szerkezet" kialakulását prezentálják.Így jön létre a BIO csoda. a - fentebb vázolt a káros pentozán hatást visszafordítva a :GANYÉ (le gagner) Érthető? Neked sem???Ez a Marxista- Sztálinista magyarázat. Csak egy a baj:Büdös- mint az életfolyamatait az utcára települő egyed. egyénekből árad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!