A liberalizmus nagy léptekkel távolodik a normalitástól

2018. december 26. 11:20

A nemzeti oldal megnyerte a politikai háborút. De még hátravan a kulturális.

2018. december 26. 11:20
Orbán János Dénes
Magyar Idők

„2018-ban a nemzeti oldal megnyerte a politikai háborút. De még hátravan a kulturális, ahol patthelyzet van, és ha nem nyerjük meg azt is, idővel visszafordíthatja a politikai győzelmet. Azaz még nem pihenhetünk meg a babérjainkon.

A karácsony előtti események pedig végleg meggyőztek arról, hogy a 2010 óta folyamatosan, gyakran bravúrosan erősödő Magyarországnak van egy borzalmas szégyenfoltja: az ellenzék. Amelynek doyenje az a nemzetáruló, akinek nemcsak a 2004. december 5-i gyalázatot, hanem az őszödi beszédet, valamint az ország kifosztását és csődbevitelét is köszönhetjük, mégis az Országgyűlésben fertőzi a levegőt, utánpótlása pedig az oligofrén Tordai Bence vagy az a Fekete-Győr András, akiről hét mérföldre ordít, hogy az SZDSZ ­reinkarnációját hivatott kitenyészteni.

Nem tudom elhinni, hogy a magyar nemzet, amely létszámához képest aránytalanul sok szellemi nagysággal büszkélkedhetett a történelem folyamán, nem tud kitermelni egy épkézláb ellenzéket, hogy ne öljön meg bennünket a szégyen. De minden jel arra mutat, hogy ezt az ellenzéket is – abszurd módon – a nemzeti oldalnak kell fölépítenie.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 222 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. december 27. 06:50
A liberalizmus nagy léptekkel távolodik a normalitástól...." ér rohamoson közeledik a jellemtelenséghez...
yes_we_can
2018. december 26. 20:28
A helyzet ettől sokkal rosszabb.
Valodi
2018. december 26. 17:54
"...minden jel arra mutat, hogy ezt az ellenzéket is – abszurd módon – a nemzeti oldalnak kell fölépítenie.” - helyesen: a fidesznek, ami semmiképpen nem azonos a nemzeti oldallal. Egyébként egyetértek. Teszi is szorgalmasan - minden hazugsága egy újabb tisztességes és értelmes ember elfordulását eredményezi a fidesztől. A róninok önszerveződése az, ami még késik.
alter_ego
2018. december 26. 16:44
Ideje lenne a parlagon hagyott nemzeti kultúrát támogatni! Építsen ki az állam nemzeti könyvkiadást és terjesztést, támogassa azokat a színházakat, melyek valódi kultúrát adnak, stb. A hazug balos propagandisták pedig éljenek meg a piacról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!