A Jobbik Papp Réka Kingája

2018. október 14. 09:33

Gondolatmenete, érvrendszere nem volt, csak trollkodni akart, beszólni, NER-ezni, bűnözőzni, mészárosozni.

2018. október 14. 09:33
Teveli Zoltán
Magyar Idők

„Nyilvánvaló, hogy nagyon rákészült a televíziós szerepléseire, esze ágában sem volt meghallgatni a kérdéseket, csak a saját mondandóját akarta fújni, lehetőség szerint mindig akkor, amikor a műsorvezető is beszél. Gondolatmenete, érvrendszere nem volt, csak trollkodni akart, beszólni, NER-ezni, bűnözőzni, mészárosozni és a többi jobbikos és egyben balliberális varázsigével dobálózni.

Amióta a Jakab Péter-félék a császárok a Jobbikban, azóta kialakult az ő saját safe space-ük, ahol inkább az Alfahír-cikkek a menők, de azért a vloggerkedő Vona Gábor is megosztogat időnként 444-es és indexes írásokat, a hívek pedig követik az egykori vezért. Jakab Péter is megkapta a maga köreiben az elismerést, jól beszólt, jól odamondott, keményet trollkodott. Ennyire képes jelenleg a Jobbik, észérvekre, előremutató üzenetekre már kevésbé. A lényeg, hogy Jakab Péter beszólt, lehet dobni neki a szmájlikat.

Tartok tőle, hogy Jakab Péter nem is akart mást. Neki ennyi volt a célja. Ő és a Jobbik már csak azokat szeretné megszólítani, akiknek ennyi elég. Igaz, hogy van még néhány párt és politikai csoportosulás a baloldalon, akik ugyanerre a rétegre hajtanak, de ebben a mezőnyben ilyen szereplésekkel Jakab Péter erős versenyző. Az olyanok körében biztosan menő, mint az emlékezetes áprilisi kormányellenes tüntetéseken látott jobbikos kemény legény, a nevetségesen homorító, közben a rendőröket gúnyoló jobbikos. Ezekben a körökben valószínűleg Jakab Péter a király.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2018. október 14. 20:39
Papp Rékának balos anarchista világnézete van - látszólag. De Jakabnak mi a világnézete? Két seggfej.
GV0917
2018. október 14. 20:23
Jakab Péter úr figyelmébe ajánlom: Először is maga a megszólítás az, amit Úri ember ( a szó legnemesebb értelmébe véve- nem tesz.Különben is a HELY SZELLEME ezt nem engedi) Úgy pattan fel, mint az ohati hodály deszkapalójáról a többször megrágott fűcsomóból keményre edzett juhszar!! Mint a rövid pórázon tartott véreb, csitítás ellenére hörögve ugat! Mindenkit leugatni-ez a cél. A kommunikációs Igazgatói beosztása nem erre enged következtetni. Noé-követő borissza kocsmahős egy országút melletti 123,sz Vendéglátó üzem 1X. Italboltja.ma már Kutyatej Presszóban egy izgága ripacs,akinek "pártfeladata" ,hogy mindenkit LEUGASSON,..
tango47
2018. október 14. 16:15
Láttam a műsort. Tisztelet Velhovicsnak, hogy nem vágta pofán ezt a bunkó prolit.
koronaszepe
2018. október 14. 13:26
Ön szerint, mi egy cég vagyunk a Magyar Időkkel? :-))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!