A baloldal elárulta a zsidóságot

2018. augusztus 23. 09:48

A társadalom zsidók és magyarok mentén való megosztásáért kiásott árkokat a jobboldalnak kellett betemetnie.

2018. augusztus 23. 09:48
Oláh Gellért
888

„Kísértet járja be Európát, az antiszemitizmus kísértete - hangzott el egy 12 évvel ezelőtti konferencián, ahol a baloldali antiszemitizmus új aspektusait vizsgálták. Tizenkét év alatt sok víz lefolyt a Dunán, és egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a nyugati mainstream baloldal és szövetségese, a neoliberalizmus rálépett a nemzeti szocializmus által kikövezett antiszemita ösvényre. 2018-ra elérkezett az idő, amikor nyíltan, félelem és retorzió nélkül beszélhetünk a haladó baloldal új, minden eddiginél meglepőbb és nagyobb erejű antiszemitizmusáról.

A rendszerváltás utáni Magyarországon, ha bárminemű nemzeti ügy felmerült, legyen szó akár Trianon-emlékévről, Szent István-napról, vagy akár egy turulszobor felállításáról, akkor az éppen ügyeletes baloldal folyamatosan kijátszotta a mindig kéznél levő antiszemita kártyáját, fasizmust, nácizmust kiáltva vertek éket a magyar társadalom szövetébe. A zsidóság rendre elfogadta az ügyeletes áldozat szerepét, és önmaguknak is hazudva sokszor azt hajtogatták, hogy a konzervatív nemzeti oldal minden tagja veretes antiszemita. Becsapták saját magukat, a zsidó közösségek pedig a liberális közvélemény nyomásának engedve elkezdtek félni a konzervatív oldaltól. Pedig hatalmas szerepük volt a magyarországi polgári, konzervatív gondolkodás kikristályosításában. Évtizedeken át egyszer sem gondoltak abba bele, hogy ők csak a biodíszletet adják a nemzeti érzelmet nyomokban sem tartalmazó baloldal pitiáner politikai játszmáihoz.

A magyar társadalom szerkezetén belül kétféle antiszemitizmus figyelhető meg, az egyik a meglévő, a másik a gerjesztett. A baloldal 28 éven át (a kommunista időket felesleges számításba venni) tudatosan, jól meghatározott érdekből gerjesztette az antiszemitizmust. Hiszen a népszerűtlen és a magyar társadalom zömének a szemében ellenszenves baloldali politikusok zsidó vezetők általi legitimációja (ez szintén jól felfogott érdekből történt) többek között maga után vonta a magyar zsidóság megbélyegzését is. Csak egy példa: Gyurcsány Ferenc kiállása a zsidóság mellett egyértelműen az utóbbiaknak okozott visszafordíthatatlannak tűnő kárt.

A baloldal társadalomszervezési politikája nagyon egyszerű volt: a megosztás és az egymás ellen fordítás. A társadalom zsidók és magyarok mentén való megosztásáért kiásott árkokat a jobboldalnak kellett betemetnie, hiszen a zsidóság sajnos elfogadta az ügyeletes áldozat szerepét, és a baloldal folyamatosan kijátssza ezt az adut.

A 2010-es választások utáni években vált világossá mindenki számára, hogy a történelem fordulóponthoz érkezett. Elsősorban azért, mert az orbáni államvezetés alapját nem a zsidó és nem zsidó szembenállás határozta meg, hanem sokkal inkább a pragmatikus együttműködés, a múltbéli traumák konszenzuális feloldozása és megélése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2019. július 11. 23:19
Magyarországból európai zsidó államot szándékoznak csinálni a cionisták. Mentsvárként őrzik a világ gazdaságpolitikai hullámaitól. Nem bennünket védelmeznek, hanem a területet, amelyet már valójában ők uralnak szinte teljesen. Örbán is az ő művük, mint ahogy az előbbi országvezetők vissza egészen 1945-ig. Minden gondosan ki lett tervezve, különböző variációk figyelembe vételével. Akik a zsidókat szolgálják nemzetárulók. Takaréklángon tartják a nép életét. A itt élő zsidók nem változnak, - nem is változhatnak meg soha. A magyar nemzet nagyon nagy veszélyben van, mert most már a nemzettudat elhalásán dolgoznak, persze ezt mind úgy játszatják végig, mintha pont a nemzet megerősítésén dolgoznának. Mindenkit megvezetnek, mindenkit becsapnak. Ébredj MAGYAR !
rajgy
2018. augusztus 23. 20:17
"...........A baloldal társadalomszervezési politikája nagyon egyszerű volt: a megosztás és az egymás ellen fordítás............" ?? Éppen ezt csinálja a Fidesz a választásokon. Megosztja és szembefordítja a baloldali és a jobboldali ellenzéket.
rajgy
2018. augusztus 23. 20:12
Legelőször a budapesti zsidók árulták el megmentőjüket, Horthy Miklóst kb az ezredforduló után. A Randolf Braham írta 2002-ben a holokausztról: "....A magyar történelem ezen apokaliptikus fejezetének részletei mind a mai napig nem váltak a magyar nép nemzeti tudatának részévé...." http://beszelo.c3.hu/cikkek/magyarorszag-es-a-holokauszt (A németek már ezzel a bűntudattal születnek. Már embrió korban beléjük kell szugerálni a bűntudatot)
Peter8811
2018. augusztus 23. 13:49
Széklethelyi is nagy árokásó volt de nem sokára őt is betemetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!