Szíjjártó Washingtonra hangol

2018. június 02. 15:46

Moszkva után most Washingtonnak jönne jól, ha a magyar kormányfő bomlasztaná az európai egységet.

2018. június 02. 15:46
Kabai Domokos Lajos
Bekiáltás

„Ám szapuljanak ismét az Orbán-fanok – ahogyan azt megtették már a Putyin után Trumpot szolgálhatja Orbán című, idestova két hete közölt cikkem miatt –, de Szíjjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter washingtoni utazása csak megerősítette azt a korábbi véleményemet, miszerint: »Moszkva után most Washingtonnak jönne jól, ha a magyar kormányfő bomlasztaná az európai egységet.« 

Különösen szembetűnő, hogy miközben amerikai külügyminiszter hét év múltán először fogadta magyar kollégáját, s ezzel talán előkészítették az Orbán Viktor miniszterelnök által korábban oly nagyon – ma már talán kevésbé – vágyott, esetleges Trump-találkozót, mostanában mintha fordulat ment volna végbe: az Európai Unió vezetői közül többen bejelentkeztek az orosz államfőhöz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. június 03. 18:54
Lajosom! Miért akarsz minden áron mozdonyt vezetni amikor nem tudsz?
Lord Shen
2018. június 03. 10:10
Milyen európai egységet?
áfonya
2018. június 03. 02:52
Ki adta el Európát. http://hungaryexpres.com/dr-drabik-janos-ki-adta-el-europat-az-iszlamnak-es-mennyiert/
bicikli
2018. június 02. 23:42
A bolsevik kohazi azzal próbál csusságolni ,hogy én lenyeltem a "bölcsek kövét", miközben meg úgy gondolja ,hogy ő nyelte le...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!