Mi és az iszlám

2018. április 27. 15:02

Ez az iszlámellenesség nem vallás- és hagyományellenesség, hanem egy totalitárius ideológia elleni küzdelem.

2018. április 27. 15:02
Paranoid Android
Paranoid Android
Pesti Srácok

„Az iszlám egy olyan kultúra, amelyben a kultúra, a vallás, az ideológia, a politika, a jog és a tudomány gyakorlatilag nem különül el egymástól. Az iszlám nem vallás, mert minden más is egyszerre, legfeljebb vallás is. Spirituális hagyomány is, de minden más is, olyan zárt rendszer, amelyhez képest Kálvin Genfje egy Szodoma, ha a képviselőinek (hívőinek?) politikai, hatalmi érdek éppen úgy kívánja.

Mindezekből következően ez az iszlámellenesség nem vallás- és hagyományellenesség, hanem egy totalitárius ideológia elleni küzdelem.
Európai mértékkel mérni és európai gesztusokat tenni felé az öngyilkosság egy formája.

Arról persze beszélnünk kell, hogy miként értelmezzük az iszlámot, mert ez határozza meg viselkedésünket vele kapcsolatban. De beemelni az európai jogrendszerbe, mint jogalanyt, vallásként, önpusztító gyilkos ostobaság. Az iszlám nem kerülhet be Magyarországra, és nem terjeszkedhet itt, mert nem vallás, hanem ugyanolyan külső ágens, sőt sokkal veszélyesebb, mint a Soros-féle külföldi érdekeket szolgáló szervezetek.”

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alter_ego
2018. április 30. 05:41
Nocsak! Egy iszlamista! Fürödj tevehúgyban. "Szép" hagyomány...
Rockpapa
2018. április 29. 08:00
Nekünk elég volt 150 év.Nem szeretnénk mégegyszer kipróbálni.
Robur
2018. április 28. 22:08
"Az iszlám nem kerülhet be Magyarországra". Persze, hogy nem mert már itt van 1000 éve prostisrácos barmok.
Pelso j.
2018. április 28. 07:36
Semlegesebben, s diplomatikusabban fogalmaztam volna, hogy a későbbiek során ne üssön vissza, - gondolom, te is valahogy így tennéd. A pillantnyi, görcsös éppen tetszeni, megfeleni akarás (aztán majd a tartalom ellentéte) nem éppen pozitív ismérve egy kormányfőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!