Kilépni a hisztériából, bent maradni az igazságban

2018. április 14. 15:07

A Fidesz polgárháborút szít, ellenségképet épít, hazugságokat terjeszt, magyart és magyar ugraszt össze.

2018. április 14. 15:07
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„A Fidesz polgárháborút szít, ellenségképet épít, hazugságokat terjeszt, magyart és magyar ugraszt össze. De nem csak saját táborában. A kormánypárt zseniálisan irányítja, dühíti és taszítja el az ellenzéki tábort is az ország másik részétől, hiszen tudja, csak közösen végezhetünk az oligarchák, hatalmasok rendszerével.

Most is azt láthatjuk, hogy a Soros-zsoldosozással, az ellenzéki anarchisták állítólagos támadásával, a választási csalásos hírekre való rájátszással (Patyis videó) nem csupán saját táborának alakít ki képet, hanem meghatározza az ellenzéki tematikát is. Tűpontosan.

Sokszor beszélünk a médiabuborékokról, arról, hogy ezek az igazsággal szemben jönnek létre, pedig a valóságban ezek pont úgy működnek, mint az igazságok. Kicsi saját igazságok, igazságrendszerek, amik aztán egyre nagyobbra és nagyobbra híznak. Olyan elszigetelt igazságrendszerek, amelyekből nincs kijárás, nincs átjárás a másik buborék-világba, és amelyek lehetetlenné teszik, hogy a nép közös értelmezést alkosson arról a helyzetről, amelyben él.

A Fidesznek nem csupán az az érdeke, hogy saját igazságot hozzon létre, hanem az is, hogy az ettől teljesen elvágólagos ellenzéki buborékot is minél nagyobbra növessze, miközben saját tábora számára egyetlen valós realitássá teszi a saját buborékban való létezését, és élhetetlennek mutatja az ezen kívüli világot. Így lehetetlenül el a közös ország víziója.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. április 15. 20:31
A polgárháborút a gonosz öregember szítja mindenhol.
Google
2018. április 15. 13:37
Eppen forditva tortent minden, es nem most. Kileptetek az igazsagbol - voltatok-e benne? - es beleptetek a hiszteriaba. Illetve, abban leledeztek mar zsenge korotokbol
briganti
2018. április 15. 10:30
He-he-he....hát ez a vörös mosladék még mindig itt van? Az a baj, hogy a természet nagyon csúnyán elbánt veled....de épp ezért velünk is....
SzaZo
2018. április 15. 07:13
Te szakállas bácsi! Ki és mit szít? Nézd meg az elv- és fajtársaidat, mit csinálnak már 73 éve! Amit te is most előadsz, az a tipikus liberál-fasiszta, bolsi-judeo módszer: azzal vádolni az ellenfelet (gojokat), amit pont te követsz el! Mocskos aljadékok, egy fekély vagytok az emberiség testén. De egyszer kigyógyulunk belőletek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!