Vigyázz, mit kívánsz!

2018. március 12. 09:12

Az ember a semmitmondó beszélgetések során döbben rá igazán a média hatalmára.

2018. március 12. 09:12
Callidus
Polgár Portál

„Az ember e semmitmondó beszélgetések során döbben rá igazán a média hatalmára, arra, hogy micsoda pusztítást képes végrehajtani a fejekben. Pedig a hazugság hosszútávon sosem célravezető, de az emberek nagy része bedől a könnyű szóknak, elhiszi, amit el szeretne hinni, legyen az ingyen rezsi, alapjövedelem mindenkinek, vagy akár az örök élet. Észre sem veszik, hogy saját gyengeségeik (legtöbb esetben az irigység) kapcsológombjait nyomkodja az a láthatatlan hatalom, amely – tisztelet a kivételnek – flegma, gúnyos, vagy gyűlölködő ellenzéki újságírók kezét vezérli.

Itt van mindjárt a hvg.hu-n A közmédia talált egy svéd-magyar nőt, aki a migránsok elől inkább Magyarországra költözött címmel megjelent cikk. A gúnyolódás után a szerző – biztos, ami biztos – még rákontráz, többször használva a riogatás kifejezést, s teljes egészében azt sugallja az olvasó felé, hogy a magyar kormány hazudik és Svédországban minden rendben. Egyetlen szóval sem említi, hogy az ENSZ statisztikája szerint a dél-afrikai Lesothot közvetlenül Svédország követi az erőszakos nemi bűncselekmények listáján, természetesen világviszonylatban, de nem említi az idén április 4-én elkövetett, öt halálos áldozatot követelő stockholmi merényletet, vagy a svéd nagyvárosok no-go zónáiban kialakult valós élethelyzeteket sem, pontosabban csak és kizárólag gunyoros felhanggal, amely sokakkal valóban elhiteti a hazugságot, azt, hogy nincs is semmi baj az együttéléssel, egyúttal pedig kísérletet tesz a közmédia lejáratásra.

A 24.hu ennél is továbbmegy, amikor relativizálva írja azt, hogy

»Svédországban azért ilyen sok a bejelentett nemi erőszak, mert a rendőrség máshogy jegyzi fel a bejelentéseket, mint akár a szomszédos Norvégiában. Ha Svédországban egy nő bemegy a rendőrségre és azt mondja, hogy őt a férje az elmúlt évben naponta megerőszakolta, az a svéd statisztikákban 365 külön bejelentett nemi erőszaknak felel meg.«

Először is, mennyire életszerű az, hogy a svédországi nemi erőszakok túlnyomót részét a feleségüket naponta megerőszakoló svédek követik el? Másodszor meg, a liberális média számára igazi skandalum, hogy 365 nemi erőszak – még ha teoretikusan is – 365 nemi erőszaknak számít, nem pedig csak egynek; ez egészen felháborító! Kivéve természetesen, ha hazai elkövetőről van szó, aki több mint félszáz éve követett el egyetlen nemi erőszakot, amely után leülte a büntetését, majd mintegy mellesleg az úszóválogatott szövetségi kapitányként igen sok aranyéremmel ajándékozta meg hazáját. Na, az ő esetében ugyanez a 24.hu elfogadhatatlannak nevezte a nemi erőszakot, elévülhetetlennek, s egy öregember vérét követelte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2018. március 12. 18:31
Ma nagyon tanulsagos volt perjes patkany es devenyi meg nemtomki "beszelgetese" a lanchid sprod blodlijeben. Amit azok legyulolkodtek, dobbenet.
atila68
2018. március 12. 09:28
Egy bőrgyógyász főorvos ismerősöm kint dolgozik cca. tíz éve Svédországban. Mesélhetne hol tartanak a migránsok, és azok leszármazottai személyes higiéné, és tudatos szexuális élet terén.
zakar zoltán béla
2018. március 12. 09:27
!!!!!!!!!!!!!Csak 5 percig kell nézni az atv,-t és a ímivarsejt tévét!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!