Trendfasizmus

2018. február 19. 08:14

Egy kereskedelmi terméken keresztül akarják egy kisebbség véleményét a többségre rákényszeríteni. Már előre mossák a leendő választók agyát.

2018. február 19. 08:14
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„Az említett videók célközönsége a gyerek. Ő »kunyizza« ki a divatosnak ítélt cuccot ajándékként a szüleitől. Nagyitól, nagypapitól. És hát gyerektől – pláne unokától – mit tagadsz meg?

Csakhogy amíg egy cipő, póló márkája legfeljebb az ízlését formálja, ez a mostani reklám az agyadat akarja átalakítani. Azt, hogy milyen világról kell álmodoznod, mit kell képviselned. Sőt, kivel kell majd ágyba bújnod.

A másság védelme alatt azt propagálja, hogy legyél semmilyen. Azt sugallja, hogy attól vagy kreatív, ha fiúgyerekként tüllszoknyában mászkálsz. De valóban az a világ sokszínűsége, ha mindenki balettcipőt húz, és virágot tesz a hajába?

Biztos lesz, aki ezért a cikkért most a kisebbségek, a genderek kirekesztésével fog megvádolni. Vagy kapok valamilyen más, liberális címkét. Pedig itt ismét arról van szó, hogy egy kereskedelmi terméken keresztül akarják egy kisebbség véleményét a többségre rákényszeríteni. Már előre mossák a leendő választók agyát.

Ez övön aluli politika, de a liberális világképből már csak ez maradt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2018. február 19. 10:49
Ááááá, mostmár értem, mi baja Ildi néninek! :)))))))
Balogh Norbert
2018. február 19. 09:29
Buzulmánok, Trendfasiszták, Gendernácik figyelem! Thürmerezés indul!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!