Brr, brr, a seggünk is befagy

2018. február 25. 01:24

Most aztán kétségbe vannak esve a globális felmelegedésről papolók.

2018. február 25. 01:24
Jean-Marie Le Pen
Twitter

„Brr, brr, a seggünk is befagy. Most aztán kétségbe vannak esve a globális felmelegedésről papolók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2018. február 25. 13:09
Ki ez a vén hülye? És vajon miért gondolja, hogy egy évtizedek óta egyértelműen emelkedő trendet megváltoztat egyetlen hideg év?
Box Hill
2018. február 25. 12:58
Ausztrália nem mondható fagyos országnak. Mégis egyik télen beront mellém egy helyi gentleman a férfi WC-be - stílusos oilskin kabátban, Akubra kalapban - felkiáltva: Global bloody freezing!
tyutyuma
2018. február 25. 12:42
..most , hogy rinyáltál/tatok.., könnyebb.? naa...azémondom
kaltran
2018. február 25. 09:58
Cak az a baj kispajtások, hogy a globális felmelegedés globális lehűléssel is jár egyes helyeken és időszakosan, mert szélsőségesen kimozdul a Föld energiaháztartásának egyensúlya. A jelenség oka: a kiegyenlítődés. A hideg oda nyomul, ahol kevés lett belőle. Ugyanott lehet, hogy pár hónappal később kánikulai hőség és szárazság alakul ki. Hiába a sok hülye duma, az ember, tevékenységével mindenképpen felborította azt, ami évmilliókig prímán szabályozta önmagát. Ha egy szépen kényelmesen lengő hintát oldalról kicsit megbökünk - mindenki láthatja mi lesz belőle. Szó szerint: becsavarodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!