Hat éves a Békemenet

2018. január 26. 12:53

A Békemenet ezzel szemben mindig ott lóg a levegőben!

2018. január 26. 12:53
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér

„A nagyobb kormányellenes tüntetéseket ráadásul nem is az ellenzéki pártok, hanem a közösségi oldalakon alakuló csoportok szervezték, az ellenzéki pártokat – azok népszerűtlensége és szerencsétlenkedése okán – sokáig nem is engedték ezekre a tüntetésekre. A kezdeti lendület után a tüntetések rendre elhalnak, szervezőik előbb-utóbb beállnak ellenzéki politikusnak, vagy hordószónoknak egy következő tüntetésen, esetleg valamelyik tv-stúdióban.

A Békemenet ezzel szemben mindig ott lóg a levegőben! Amikor a polgári kormányzás hazai és külföldi ellenfelei felbátorodnak, a néplélek spontán rándulása bármikor életre hívhat egy újabb Békemenetet. A Civil Összefogás Fórum által szervezett közös nagy séták nem valami, vagy valakik ellen, hanem valamiért, Magyarországért, és annak függetlenségéért hívják utcára támogatóikat.

A tömegben szimpatikus fiatalok és bölcs idősek, babakocsit toló párok és lelkes szemű diákok vonulnak nemzeti színű zászlókkal. Érzik, hogy fontos ott lenniük. Érzik, hogy alakíthatják saját családjuk és hazájuk sorsát. A legtöbben talán még emlékeznek is a 2002-es Kossuth téri jelmondatra, és hisznek a szeretet, valamint az összefogás erejében!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2018. január 27. 17:03
No né, egyből 9 dühös, tróger balliba nick ugrott rá az első 20 hozzászólásban! Ez vajon tényleges személyben hány idióta is?
Gombóc XVI. Artúr
2018. január 27. 13:53
Anno a cocialista Népszabadságban lehetett olvasni ilyen lelkes írásokat a Hazafias Népfrontról...
he-he
2018. január 27. 07:01
Helyesen: megvezetett BIRKÁK menete.
gyaloggos
2018. január 26. 18:10
AZ a problem ezzel a Békemenettel, hogy egyesek öncélúan akarják használni, mutatni magukat. Túltolják, feleslegesen nyüzsögnek, akkor is, amikor semmi alapja a mocorgásnak, nyüzsgésnek. MERT a jelenlegi belpolitikai helyzet ilyen, semmi ok nincs most egy Békenet megszervezésére. A VÁLASZTÁSOK mindjárt itt vannak, és igen-igen langyosan csordogál a kampány, semmi balhé, egyik oldalon sem. EZ így jó, persze, nem is kell ! CSAK ne gerjessze senki feleslegesen az indulatokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!