Ez a csőd

2018. január 24. 19:58

Eddig az volt, hogy ezek barbárok, emberevők és Magyarország migránsmentes ország.

2018. január 24. 19:58
Csarnó Ákos
Reflektor

„A magyar kormány és a Fidesz az elmúlt két évben mindent, vagy talán még annál is többet tett azért, hogy az amúgy ténylegesen egymástól különböző fogalmakat – embereket – egy kupacba rakja. Na ők lettek a migráncsok. Ezt megfejelve szintén mindent megtett azért, hogy ezekből az emberekből vérnősző vadállatokat, munkahelyelvevő-léhűtőket, nőerőszakoló barbárokat csináljon papíron, hogy aztán ezzel riogasson itthon mindenkit. Csak a hülye nem érezte, hogy az őcséni fenyegetés, gumikiszúrás, a ceglédi látogatók miatti riadalom nem a kormányzati gyűlöletkommunikáció miatt alakult ki. És persze a fideszes politikusok arca a levakarhatatlan teflonnál is kitartóbban nyomta a nyilvánvaló hazugságot, hogy »ezek« mind egyformák.

Az ellenzék és a társadalmi szervezetek az első perctől kezdve jelezték a különbségeket, csakhogy a kormány irtóztató kommunikációs fölényével azonnal kijelentette, hogy áruló, nemzetvesztő meg Soros György. Aztán jött az a bizonyos Altusz Kristóf interjú, amiben töredelmesen bevallotta az államtitkár, hogy hát ne báncsák már Mahgyarországot, hiszen befogadtunk 1300 menekültet.

Figyelem! Eddig az volt, hogy ezek barbárok, emberevők és Magyarország migránsmentes ország. Most viszont már mindent meg akar tenni a válságkommunikáció, hogy elhitessék fideszes és nem fideszes szavazóval, hogy ezek mégsem ugyan azok. Ez a csőd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. január 25. 11:59
Csarnó elvtárs, ez tényleg csőd, maga csődje...
Anonymtalan
2018. január 25. 08:29
Ilyen szövegekből látszik, hogy az MSZP-ét, az LMP-ét és a Jobbikot ugyan az az "értelmiségi" kör mözgatja.
noMores
2018. január 25. 08:12
Hahahhahhahha, megy am a kapalozas a kormanymediaban, meg itt is milyen szepen vergodnek a fideszes bertrollok, lajkolom:))))
kohazi
2018. január 25. 02:14
Arab területről keresztyének mindig is jöhettek,és a kormánynak igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!