Kampánydemokrácia

2017. december 07. 18:09

Súlyosan téved, aki azt hiszi, a nemzetinek és konzultációnak nevezett kampány után egy kicsit békén hagyják az embereket.

2017. december 07. 18:09
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Súlyosan téved, aki azt hiszi, a nemzetinek és konzultációnak nevezett kampány után egy kicsit békén hagyják az embereket. Erről szó sincs. Most az Erzsébet-utalványok ügyében kezdődött »felvilágosítás«. Hogy a nyugdíjasoknak elmagyarázzák, miképpen kell átvenni és felhasználni a 10 ezer forintos ajándékot. A jóságos kormány újabb jótéteményét. Hogy még jövő tavasszal is emlékezzenek rá, amikor szavazni kell.

Renitens tévések – biztos Soros ügynökei – azonban nem átallották megkérdezni a Fidesz új megmondóemberét, hogy mire ez az újabb kampány. Puskás Imre szóvivő egy pillanatig nem jött zavarba, ahogy kollégái sem szoktak, amikor hablatyolni kell, vagy csak magabiztosan hazudni. Kijelentette, hogy a demokráciának költségei vannak és ezeket nem lehet megspórolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. december 08. 06:03
A fidesz csürhe a rákosi diktatúrát tükrözi némi változással. Ez a maffia-kommunista kormány csak azért nem hozza vissza a recski haláltábort az ellenzék elpusztítására mert azt se az EU se a USA nem tűrné meg. A fidesz maffia törvények a fidesz diktatórikus hatalom törekvéseit és az ellenzék felszámolását szolgálják. Bízok benne, hogy AB véget vet a fidesz maffia ámokfutásának.
cutcopy
2017. december 07. 21:53
Ti bolsevik férgek mikor hagyjátok már végre békén az embereket..?
Kanóc
2017. december 07. 20:38
Ez miért ilyen geci?
Peter8811
2017. december 07. 20:28
Értem de miért nem számoltatok el a 300 millióval? Aztán ha hatalomra kerültök megint a nyugdíjat fogjátok piszkálni hogy legyen egy kis pénzetek, Vóna már úgy is kóstolgatta a nyugdíjasokat, rossz szaguk van elég nekik kevesebb nyugdíj is, ahogy Bokros Lalyos is csinálta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!