Egy elszalasztott pillanat

2017. november 16. 14:53

Hol van a forró ősz, hol vannak azok a megmozdulások, amelyeket még korábban várni lehetett?

2017. november 16. 14:53
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

„Hol van a forró ősz, hol vannak azok a megmozdulások, amelyeket még korábban várni lehetett, hol van az az utcai jelenlét, amitől még Rogán Antal térde is megremegett? Mondhatjuk erre persze azt, hogy a szerencsétlen október 23-i, elmaradt tüntetés utánlövése, a most szombaton esedékes választási nagygyűlés majd ad erre is választ.

Csakhogy azt tudjuk régóta, hogy ha valamire nincs azonnali reakció, akkor utólag már nehéz felháborodást kovácsolni egy lecsengett ügyből. Nem lehetetlen, de őrületes nagy munkát kell belefeccölni, és ha valamiért, akkor ezért fontosnak gondoltam megírni ezt a cikket: mert aggódom, féltem a Közös Ország Mozgalmat is, és mindazokat is, akik hisznek benne, hogy ez a mozgalom képes lesz változásokat kikényszeríteni. Nem állítom azt, hogy a következő fél évben már lehetetlen további megmozdulásokat szervezni, sem azt, hogy ne lehetne eredményeket elérni. De ehhez tudatos, koncentrált és elkötelezett munka kell, ami pont a nagy nyomás és a kevés idő miatt kínkeserves lesz.

Főleg azért, mert ha valamit, akkor azt nem lehet a NER számlájára írni, hogy nem tanulékonyak. Félő, hogy hasonló helyzetet előállítani a rendelkezésre álló kevés idő alatt már nagyon nehéz, ha nem lehetetlen. És ha a feldobált labdáinkat mi nem csapjuk le, akkor ki teszi azt meg helyettünk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
quiet
2017. november 16. 20:07
Ez is legalább nyolc Kapelner..
luisbathhelena
2017. november 16. 19:51
"Hol van a forró ősz," Max meleg volt, méginkább langyi. Mint Gulyás Marcsella.
Bokros Birka
2017. november 16. 18:29
Esik az eső meg hideg van, de majmost sosem késő Fegyőrködni. :D
szervita
2017. november 16. 18:12
Semmirekellő, szar bölcsész, genderista, leszbika soroljam még? Szeretnél munkanélkül élni a szaros életed végéig, hát lehet, hogy nem jó ló faszát választottad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!