Katalánok lettünk!

2017. október 02. 09:42

Tetszik emlékezni arra, amikor Gyurcsány pribékei gumilövedékkel vadásztak? Brüsszel akkor is kussolt. Most Spanyolországgal kapcsolatban ugyanez van. Csak a nagyságrend, a tét nagyobb.

2017. október 02. 09:42
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Tetszik emlékezni arra, amikor Gyurcsány pribékei gumilövedékkel vadásztak? Brüsszel akkor is kussolt. Most Spanyolországgal kapcsolatban ugyanez van. Csak a nagyságrend, a tét nagyobb.

A »demokraták« immár eljutottak odáig, hogy nem elég az agymosás, a Gulyás Marcikák és Pumped Gabók valóság show-ja. Nem elég a Soros kirendeltségek által kinevelt pedigré-értelmiség mindenható verbál-önkielégítése – történetünk abszurdja, hogy az említett milliárdos Spanyolországban ide- és oda is adott pénzt, csak balhé legyen. De az eredmény, a várt haszon lassan jön: Ezek a rohadt, prosztó európaiak még mindig gondolkoznak… S akkor már csak a gumibot marad!

Vagy a lakosság lecserélése, idomíthatóbbakra. Ha néha robbantgatnak is, hát még mindig jobban elviselhető járulékos költség, mint a demokrácia tényleges gyakorlása. Tegnaptól Európa-szerte sokunk lélekben katalán lett. Még talán a Real-drukkerek is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. október 02. 21:13
Tetszik emlékezni,amikor lángokban állt a belváros,szétverték a tévészékházat...
Harangláb
2017. október 02. 21:06
Juncker a saját uborkája görbületével lehet ilyenkor elfoglalva...
annamanna
2017. október 02. 14:17
Remélem Gyurcsány Ferenc nyilvánosan elítéli a spanyol kormány elfogadhatatlan, antidemokratikus fellépését....
1120
2017. október 02. 14:00
"Tetszik emlékezni arra, amikor Gyurcsány pribékei gumilövedékkel vadásztak? Brüsszel akkor is kussolt." Most annyival árnyaltabb a kép, hogy a szotyis is kussol...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!