Széttartás a tébolydában

2017. október 18. 07:54

Staudt Gábort pár éve még szabályosan meglincselték volna a „budai liberálisok”, most talán még meg is tapsolták, akárcsak pártelnökét nemrég.

2017. október 18. 07:54
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Nem csoda hát, hogy az összevissza gondolatok mellett a történelmi népszerűségvesztéssel is küzdő szocialisták kedvenc szava ismét az összefogás lett. Vagyis beérett a gyurcsányi vetés, a bukott miniszterelnökhöz kötődő portálok pedig nem győznek triumfálni, meg »elmúltkilenchónapozni« – utalva a Botka-féle irányvonalra. A kommunista utódpárt és utódpártja tehát – bár újabban egymással pereskednek is – újabb paktumot készül tető alá hozni, közben a náluk is kisebbek még tartják magukat. Így tesz az egyre fogyatkozó Momentum is, ők egyfajta politikai Chuck Norrisként »mindent« ígérő programot tettek le az asztalra, míg az LMP csodafegyvere az egyre harciasabb Szél Bernadett, aki ugye miniszterelnök-jelölt is, ám Molnár Gyula szocivezér szerint, bár drukkol neki, Botka esélyesebb lett volna nála. Nem azért, mert férfi, hanem mert magas. Értjük, ez biztos afféle balos macsóhumor.

Szóval megy a cicaharc, olyannyira, hogy a bázisdemokrata örökmozgó festékdobáló Gulyás Márton már meg is elégelte a zűrzavart, és saját bulit hirdetett október 23-ra. Ünnep helyett zavargás, főhajtás helyett megafonba üvöltés, meg nyilván középületek megrohanása. Mindenesetre a »nagyon civil« színpadon ezúttal nem kap helyett se Gyurcsány, se Juhász Péter, a Közös Ország Mozgalom sem közösködik velük, egyedül keménykedik. Gulyás Márton amúgy továbbra is a párbeszéd híve, ennek szellemében ült minap asztalhoz a Budai Liberális Klubban Staudt Gábor jobbikos képviselővel. Vita nem igazán kerekedett, mivel kiderült, például a választási rendszer kapcsán nagyjából mindenben egyetértenek. Staudt Gábort pár éve még szabályosan meglincselték volna a »budai liberálisok«, most talán még meg is tapsolták, akárcsak pártelnökét nemrég a szintén rendkívül demokratikus Szeretem Magyarországot elnevezésű csoportnál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. október 19. 15:00
Mit mondott a kommunista Kádár diktatúra a diktatúra védelmét élvező Orbán családról: „A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982. májusában készített környezettanulmányából: „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik.” Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye.” Forrás: https://kuruc.info/r/9/94946/ A Kádár diktatúra kegyeltjei és védettjei voltak ezek a hazaáruló tetvek!
edvind johnsson2.0
2017. október 18. 19:51
Pár éve Staudt Gábort a jobbikosok lincselték volna meg, nem a liberálisok. Ekkorát fordult a világ.
Mich
2017. október 18. 13:40
Igen, a tébolydában nehéz megőrizni a libsi-bolsi-náci "egységet"...
dakotasámán
2017. október 18. 13:05
"Nem csoda hát, hogy az összevissza gondolatok mellett a történelmi népszerűségvesztéssel is küzdő szocialisták kedvenc szava ismét az összefogás lett. " hát ja. összevisszaság. hablaty papagáj, olvasgasd kicsit a zorbán összest, majd látni fogod mi az összevisszaság. ja, nem, hisz ez csak pávatánc. nem hazugságok gyűjteménye, nem, szimpla pávatánc. és a fanatikusok beszopják ezt is. az iszlám állam fanatikusai is, és zorbán fanatikusai is a gyűlöletet és intoleranciát emelték vallásuk fő motiváló erejévé. ma Magyarország zorbán iszlám állama. ma még fizikai lefejezés nélkül, de a karakter gyilkosság már bevált módszer. a rendszerváltás szép új világa. de ezt akarta mindenki. ja nem, mint ahogy az iszlám államot sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!