Gyurcsány lelke Cserdibe költözött

2017. október 11. 13:40

Én benne vagyok, hogy ne kezeljük homogén masszaként a cigányságot, de akkor a kedves Bogdán úrnak sem kellene homogén masszaként kezelni a többségi magyar társadalmat.

2017. október 11. 13:40
Callidus
Polgár Portál

„Egyébiránt én benne vagyok, hogy ne kezeljük homogén masszaként a cigányságot, de akkor a kedves Bogdán úrnak sem kellene homogén masszaként kezelni a többségi magyar társadalmat. Mondjuk ki nyíltan – az eltartókat. Mert a cigányság azon része, amely elkövette Olaszliszkát, semmit sem tanult az esetből, bizonyítandó, hogy csupán azért nem ismétlődött meg a közelmúltban a történet, mert a Szögi Lajoshoz hasonló, szintén vétlen sofőr még idejében elmenekült. Azelőtt, hogy őt is agyonverték volna. És ez megengedhetetlen, csakúgy, mint a cigány-gyilkosságok, vagy a Jobbikos túlkapások. Igen, azé a Jobbiké, amely most ezt épp letagadja és az MSZP félholtan vérző testéből kíván kimarni egy jókora húsos mócsingot.

Mindent összevetve úgy tűnik, a polgármester szeretne rálépni a politikai nagypályára, ezért nem árt tisztázni néhány dolgot. Elsőként, el kell döntenie, hogy a felajánlás menekülteknek szól-e, vagy migránsoknak? Amennyiben a csúnya őcsényiek (=magyarok) által kiebrudalt menekültekről van szó, akkor Bogdán azon szívszaggató állítása, amely szerint a cserdi cigányok ővele együtt 800 éve migránsok ebben az országban, súlyos képzavart eredményez. Másodszor, ebben az esetben sem érdemes az eseményeket szövegkörnyezetükből kiragadva steril szobába helyezni, mert így az életben soha nem lesz közös narratíva, még az alapvetéseket illetően se. Senki sem szereti ugyanis, ha a saját otthonában egy külföldről pénzelt, nyíltan idegenek érdekeit képviselő szervezet kész tények elé állítja, mégpedig a legprovokatívabb módon. Őszintén örülök, hogy Őcsényben az indulatok hevében nem csattant el egy-két pofon, csupán némi rongálás történt, de ezen fölháborodni a cigányság egyébként eddig pozitív képviselőjének, aki pontosan tisztában van saját népe természetével (lásd Olaszliszka), meglehetősen álszent dolog; csakúgy, mint a televízió nyilvánossága előtt megtenni fölajánlását. Amennyiben ugyanis valóban segíteni szeretne, akkor nem gyurcsányozná össze magát, és nem követné a bukott ember/miniszterelnök két évvel ezelőtti médiaakcióját szóról-szóra.

Végül pedig azt üzenni Orbán Viktornak, hogy „Miniszterelnök úr, most majd ne dobjanak a fekete autóba, de én szeretném, hogyha ezeket az embereket egy picit jobban figyelnénk és óvnánk” több mint szánalmas. Jómagam erre csak annyit válaszolnék, hogy az egész ügy még a benzinköltséget sem érné meg, nemhogy a bőrkabát árát. Mellesleg, ha nem a magyarok között élne migránsként Bogdán polgármester úr, hanem egy kalifátusban, vajon volna bátorsága a televízióból üzengetni a szultánnak, selyemzsinórt emlegetve? 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2017. október 12. 10:00
Az undorító ocsmány férgek mind Esterházy P. köpönyegéből varázslódnak elő,és egyre szaporodnak,akikre fröcsögve kell epét hányni,már a gimnazisták is a spájzban vannak,megfertőződve Bródy J. és Kiss Tibi felforgató,rendszerellenes ideológiája által! Urak,a helyzet fokozódik,a kényelmes status quo lassan a múlté,a töketlen és fogalmatlanul a saját izéjével játszó ellenzék mellett megjelennek tv.szerűen a másként gondolkodó és másokat is elgondolkodtatni tudó valódi szürkeállománnyal bíró egyedek,az ajvékoló rinyálástok minden esetben jelzi,hogy kiktől féltek,rettenetes papírsárkányok ellen indultok harcba szentgyörgyi vértezetben...! A "cigány" kiismerte a magyar cigányokat is és nyíltan kiáll a roma önkormányzatokban eddig dőzsölő,zsebben lévő csirkefogó gazemberek szétzavarásáért is,óriási veszélybe sodorva ezzel a szavazatvásárlói jól bevált tevékenység további eredményességét! Hogy mer benneteket ezzel pazarló,kártékony férgeknek nevezni,hiszen az csak a Ti terminológiátok lehet!! Megvilágosodott és látó koponyák által sugárzott értelem mentén fogtok Hamlet apjának szellemvilágában botladozni a lepedőitekben,veszekedve Szilárd a Kókával,hogy melyik volt az oka,hogy láthatóvá vált fejükön a csörgősipka,s melyik cserélt a Királyával...! A bajor lovag meg hamut szór majd a fejére,hogy műsorában kígyóként ölelte a csodatévő cigányt a keblére...
írmag
2017. október 12. 07:34
A kampány nagyon dúló félben van, a választó új megnevezése a Tibi szerint: "... az MSZP félholtan vérző testéből kíván kimarni egy jókora húsos mócsingot".
1120
2017. október 12. 01:29
Ej, de túl van ez komplikálva... Cserdi polgármestere UGYANAZOKAT az oltalmazotti státuszú menekülteket fogadná be UGYANANNYI IDEIG, mint akik ellen az őcsényiek kidagadt erekkel ordibálva tiltakoztak - ami (teszem hozzá) nem elsősorban az ő szégyenük, hanem a közpénzből fizetett fasiszta propaganda finanszírozóié.
tango47
2017. október 11. 20:15
Elismerve azt, hogy Bogdán úrnak olyasmit sikerült elérnie, ami keveseknek sikerült (valahogy munkára ösztönözte faluja cigány lakosainak egy részét) anélkül, hogy ezért lefasisztázta volna őt a szélsőliberális jogvédő társaság. De mindössze ennyi! A Hírtv nyilvánossága úgy látszik celeb tudatot plántált belé és már országos tényezőnek képzeli magát, aki úgy tekint falujára, mint egy Magyarországtól független entitásra. Ez tévhit! Remélem sohasem falusi polgármesterek fognak ilyen fontos kérdésekben dönteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!