Alföldi Róbert lefasisztázta a kormányt

2017. október 12. 11:43

Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból.

2017. október 12. 11:43
Apáti Bence
Magyar Idők

„Szóval történt, hogy a mi drága Róbertünk a nagy fasiszta elnyomásban, ahol az Orbán által működtetett rémuralom úgy áll bosszút a neki nem tetsző művészeken, hogy halálra dolgoztatja őket, tudott egy kis időt szakítani, hogy adjon egy újabb rettegő interjút.

Hazánkban megszokott dolog ez. Nem meglepetés. Az Orbán-rezsim acélbetétes bakancsai által eltaposott liberális művészek ki sem látszanak a melóból. De ha épp kilátszanak, azonnal elrohannak egy borzasztóan független újsághoz beszélgetni. A beszélgetés központi témája az esetek 90 százalékában arról szól, hogy a csúnya NER elhallgattatja a liberális alkotókat. Az elhallgattatott liberális alkotók arról is szoktak még panaszkodni, hogy nem merik elmondani a véleményüket. Miközben épp elmondják a véleményüket. Félnek.

Mondjuk nem pontosan értem, mitől. Hogy még több munkájuk lesz? Vagy még több szponzorkocsit kénytelenek nagy durcásan elfogadni? Sosem értettem a liberális agyakat. Sebaj! A fekete öves rettegők még arra a bravúrra is képesek, hogy két rettegés között befussanak a fideszesfasisztavajnatv2be az új darabjukat, filmjüket, iskolájukat vagy saját magukat promotálni. Ha pedig végeztek a rettegéssel, akkor beugranak az odarendelt taxiba, és elrohannak próbára vagy forgatásra. Sietve, hisz épp késésben vannak. Sok a meló, na. A rettegők rettegő nyilatkozatait aztán az összes, de tényleg az összes magát betiltottnak hallucináló portál átveszi. (Itt jegyezném meg, hogy a kábszer rossz. Különösen a varázsgomba.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. október 13. 15:49
Alföldivel nem is kéne foglalkozni, nem ér annyit.
Marslaki
2017. október 13. 14:44
Az azonnali.hu kérdésfeltevőjének Alföldi Így válaszol: "Tény, hogy megy a média bekebelezése, de azért nincsen teljes kuss sem még." A.: "De bocsánatot kérek. A bekebelezés, meg hogy ellenállunk a bekebelezésnek, az nem ugyanaz. Tehát mi történik a médiában? Ugyanaz, mint a színházi szakmában: elfogadod vagy nem fogadod el a helyzetet? És ha nem fogadod el, akkor kirúgunk vagy elmész magadtól." http://azonnali.hu/cikk/20171009_alfoldi-robert-az-azonnalinak-semmi-olyasmi-nem-tortenik-ami-engem-cafolna Most ez a baj? Ezt a blablát! Tényleg nem értem. Hol él ez az ember?
Gusztáv13
2017. október 13. 01:32
A Jobbik hosszú időn keresztül követelte Alföldi távozását a Nemzeti éléről. Novák Előd egyik legjobb mondása azt volt amikor azt mondta, hogy: "A köcsög addig jár a kútra, amíg el nem törik!" Hamarosan Roberta és az egész buzi pereputty lapátra is került...
1120
2017. október 13. 01:00
Az a baj, hogy egyre több elemében fasisztoid ez a rendszer. (A gyengébbek kedvéért: nem náci!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!