Elévült az akció

2017. szeptember 20. 21:33

A „gonosz Fideszről” szóló mostani tirádák során nem is rejtették véka alá, hogy az a bajuk, elvették tőlük a játékukat.

2017. szeptember 20. 21:33
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„A Vágó-féle újabb »csodafegyver« korántsem magáról a kérdésről szólt, hiszen a kutyát nem érdekel holmi elévülési idő és egyéb jogi szakkifejezések. A hangsúly az agitáción lett volna, azon, hogy az akcióban részt vevők némi politikai tőkét kovácsoljanak maguknak, mivel a felmérések szerint nem áll túl jól a szénájuk. Lehet korrupcióról harsogni, lehet tüntetéseket és mindenféle féltörvényes megmozdulásokat szervezni ehhez kapcsolódóan, és ami még talán ennél is fontosabb: lehet aláírásokat gyűjteni, adatokat szerezni.

A »gonosz Fideszről« szóló mostani tirádák során nem is rejtették véka alá, hogy az a bajuk, elvették tőlük a játékukat. Vagyis titkot sem csinálnak abból, hogy tényleg nem a konkrét felvetés megválaszolására akartak elkölteni néhány milliárdnyi közpénzt a népszavazáson. Emlékeim szerint, ha referendumról volt szó, a nagyon demokratikus ellenzéknek általában gondja akadt a költségekkel. Az LMP részéről az egyre vehemensebb, immár az exszocialista Ron Werber kottájából játszó Szél Bernadett meg is jegyezte, »aláírást gyűjteni mindig jó«. Vajon mire gondolhatott pontosan?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. szeptember 22. 04:15
Danika az ovisok szintjén...
noMores
2017. szeptember 21. 08:05
Mennyire lehet szaros a nyelve a hirlapnal a nepeknek? Barnaarnyalatra kapnak premiumot?
Mindjárt
2017. szeptember 21. 05:28
Maradt még olyan portal amelyikből nem ömlik a felcsúti maffia propagandája? A felcsúti bandának rengeteget kell lopni a magyar emberektől, hogy ezt a sok bértollnok seggnyalót pénzelje.
atila68
2017. szeptember 20. 22:40
Személyre szabott népszavazás... nanemár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!