Spanyolországi dzsihád

2017. augusztus 23. 08:34

A hosszú távú megoldás csak az iszlamizáció megakadályozása lehet. Erre Magyarországon még van esély, de csak akkor, ha felfogjuk a probléma jellegét, képesek vagyunk azonosítani az ellenséget és ideológiai, stratégiai céljait.

2017. augusztus 23. 08:34
Somodi Zoltán
Magyar Idők

„Hogyan értékeljük az arra való törekvést, hogy a córdobai katedrálist nyolcszáz év után ismét mecsetnek nevezzék, és megnyissák a muszlimoknak? Ezek alapján a társadalom jelentős részének elfogadható az iszlamizáció. Csak nehogy később ez a tendencia a világ legversenyképesebb és a spanyol GDP 11 százalékát kitevő turisztikai szektorára legyen negatív hatással!

Ha hatékonyan akarunk védekezni a dzsihádfenyegetettség ellen, akkor tovább kell lépnünk az olyan megoldásokon, mint betongúla, fémdetektor, beléptető kapu, több rendőrjárőr utcákra vezénylése stb. Ezek rövid távú és reaktív megoldások csupán, pótcselekvések, amelyek eleve kudarcra vannak ítélve, amíg nem tudjuk, kit akarunk a betonfalakon és ellenőrző pontokon kívül tartani, a rendőrök nem tudják, kit tartsanak szemmel, és a gúlasoron kívül is vannak védtelen, lemészárlásra váró káfirok.

A hosszú távú megoldás csak az iszlamizáció megakadályozása lehet. Erre Magyarországon még van esély, de csak akkor, ha felfogjuk a probléma jellegét, képesek vagyunk azonosítani az ellenséget és ideológiai, stratégiai céljait. Ahol ez nem működik, ott marad a szokásos megoldás: plüssmaci, virágcsokor, gyertyafény, szomorú arccal előadott ostoba beszédek, az iszlamofóbia hangoztatása és a lassú, de biztos behódolás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. augusztus 23. 23:26
Friss hír: az imám aki az egész barcelonai terrorista sejtnek a szellemi vezére volt és akinek végül sikerült felrobbantania magát, 2015-ben szabadult 4 éves börtönbüntetése után (drogdiller volt!) és kiakarták toloncolni, de egy idióta libsi bíró megmentette! Vajon mit mond most a nyomoronc? S a főnökei?
Viator
2017. augusztus 23. 12:30
"A hosszú távú megoldás csak az iszlamizáció megakadályozása lehet". Ami elvileg egyszerű: be kell tiltani a muszlim vallást. Mivel minden muszlim vallásgyakorló, kénytelen lennének eltakarodni a kontinensről, hiszen nem tudnák az előírt imákat elvégezni, ételeket elkészíteni, stb.
HToma
2017. augusztus 23. 11:07
Nem vagyok vallásos, de azért eszembe szokott jutni, miért nem kéri meg Orbán Viktor a magyarországi történelmi keresztény egyházak vezetőit arra, hogy az itt élő muszlimokat térítsék keresztény hitre.
Senye Péter
2017. augusztus 23. 10:24
Az iszlám 600-700 évenként lerohanja Európát. Kétszer sikerült visszaverni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!