Gyurcsány és a dossziéja

2017. augusztus 22. 10:30

Ezután Gyurcsány Ferenc félretolva nejét elrobogott, hogy megtalálja az Orbán Viktort lejárató dokumentumokat.

2017. augusztus 22. 10:30
Máté T. Gyula
Máté T.

„Ezután Gyurcsány Ferenc félretolva nejét elrobogott, hogy megtalálja az Orbán Viktort lejárató dokumentumokat. Kicsit rángatta is a fejét Kelet felé, hogy a dossziéknak megtalálja oroszbarát jellegét. Azt ugye keresni kell, nem találhatja akárhol.

Hát a barackpálinkás üvegben nem volt. Ezt azért még egy darabig tisztázta. Hogyan tovább? Tömeggyűlést tartani ebben a pillanatban a pluralizmus jegyében elég nagy marhaság lenne, ráadásul a tömeghez is szólni kell. És Vágó Pisti ráér ilyenkor? Mert Vadai ugye nyaral, honnan szerez ilyenkor tömeget, mert ketten gyűlni azért elég snassz dolog?! Gyurcsány Ferenc újabb ihletet merített a barackból, aztán elment magánkönyvtárába. Barackra whiskyt fogyasztani nem túl bölcs dolog, de Gyurcsány a megújulás és változás politikáját képviselte.

Hát dokumentumot ott sem talált. Biztos, ami biztos, azért gyorsan felhívta Gréczy Zsoltit, hogy hívjon össze egy sajtótájékoztatót az ügyben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. augusztus 22. 17:47
Hát Máté T. Gyula ezt az evidenciát megírta, a Mandi meg behozta. Azért is érdekes ez, mert amit Gy. állít, vagy bizonyítható, vagy nem. És vagy elfogadható az a bizonyíték, vagy nem. És ha előáll egyszer egy ilyennel, akkor mit mond majd Szerző? Bocs, egy farok voltam, amikor Ferit lefarokoztam? Nem. Akkor majd azon időzi, hogy ama bizonyíték mennyiben is elfogadható. És bizonnyal nem lesz az. És Máté T. Gyula azt megint megírja, és a Mandi megint behozza. Így kerek a Fidesz-propagátori világ.
nyugalom
2017. augusztus 22. 16:28
Közben szeretné, ha az apró-klán ismét színpadra lépne, ha már őt annyira nem akarják látni! Érdekes felvetés - követelés!
edvind johnsson2.0
2017. augusztus 22. 15:02
Tényleg, jut eszembe, már 100-szor is lejárt a 3 nap türelmi idő amit Fletó adott Viktornak. Elő a dossziéval Fletó, ne kímélj!
zakar zoltán béla
2017. augusztus 22. 14:02
APRÓ zugokban sok minden elfér
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!