Egy rendes demokrata nem féli, inkább „hashtageli” az iszlám terrort

2017. július 06. 19:31

Egy haladó liberális rettenhetetlen. Nem fél holmi terroristáktól, és iszlám fundamentalistáktól… Csak Orbántól, az orbáni fasiszta diktatúrától. Attól retteg.

2017. július 06. 19:31
Apáti Bence
Polgár Portál

„Egy rendes ember nem fél. Egy demokrata büszke rá, hogy nem fél. Mit neki heti egy terror támadás? Meg heti 10-20 ember halála. Ugyan már!

Egy rendes demokrata »hashtageli« a terrort. (Mondjuk Párizsban, meg Londonban egyre kevésbé jellemző magatartás ez – inkább a Maldív-szigeteken csapatják a »magaséletet«.)

Egy haladó liberális rettenhetetlen. Nem fél holmi terroristáktól, és iszlám fundamentalistáktól…

Csak Orbántól, az orbáni fasiszta diktatúrától. Attól retteg.

A bőrönd már becsomagolva. Mindjárt indul is. Csak el innen! Mert itt már »mostmárténylegnemlehetkibírni«, hiszen ez a gyűlölet és a rettegés országa.

És »hashtageli«:

(#nemfélünk #csakorbántól)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bihari Hunor
2017. július 07. 06:31
A liberálnácik CIMKÉZÉSRE használják, hashtagelik a magyar szavakat.
Mich
2017. július 07. 00:11
A libsik+bolsik+nácik csak Orbántól, az orbáni fasiszta diktatúrától félnek...
Kup Lung
2017. július 06. 22:23
Addig igaz az írás amíg le nem írta hogy elmennek ! De ez nem igaz . Sajnálatos . De nem igaz . ---- Ők is tudják hogy csak itt a "pöcegödörben" tudnak igen jól megélni ebből a szarból amit maguk alá piszkítanak . ÉS csak itt figyel rájuk a bejáratott kórus . Az imádott nyugaton viszont senkik lennének pillanatok alatt a pár napos agyonajnározás után (ez tuti ) . Ezért aztán ha ki is mozdulnak , a berlini kávét szinte még ki sem hörpintik és máris hazahúzza őket a szarszaguk amit megőrzésre itt hagytak maguk után . De csak és kizárólag ideiglenesen !
krotak
2017. július 06. 21:00
Délután a postáskisasszony bedugott valamit a postaládámba. A frász belém-állt, pedig nagyon demokrata vagyok. Szerencsére nem csekk volt, hanem Orbán köszönő levele. Most örvendezek, s aki nem ért egyet velem, szóljon nyugodtan: majd jól fejbe verem egy gőzkazán-piszkálóval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!