Lassan Farkas Flórián az utolsó cigány, aki kezet fog a Fidesszel

2017. június 09. 11:55

A Lungo Drom tisztességes cigányai, úgy tűnik, átláttak a szitán, és nem adták nevüket az Orbán–Farkas-féle maffiakoalícióhoz.

2017. június 09. 11:55
Jobbik
Közlemény

„Lassan Farkas Flórián az utolsó cigány, aki kezet fog a Fidesszel

 Sajtóhírek szerint a Fidesz a korábban beharangozottal ellentétben nem is a Lungo Drommal, hanem kizárólag Farkas Flóriánnal kötött választási szövetséget. Farkas úgy fogott kezet Kövér Lászlóval, hogy arra épp csak az általa képviselt cigány közösség nem adta áldását.

A Lungo Drom tisztességes cigányai, úgy tűnik, átláttak a szitán, és nem adták nevüket az Orbán–Farkas-féle maffiakoalícióhoz, amely büntetlenül, sőt újabb milliárdokkal jutalmazva tüntethette el eddig a cigányok felzárkóztatására biztosított adóforintokat.

A Jobbik azt üzeni Lungo Drom tisztességes tagjainak: ne vállaljanak sorsközösséget fideszes kifosztóikkal, akiknek csak addig érnek valamit – és addig is csak pár ezer forintot –, amíg behúzzák rájuk a szavazatukat. Farkas Flórián a jövőben ne a cigányságnak, kizárólag a Fidesznek legyen a szégyene!”

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. június 11. 05:11
Terry fogja Gabi pöcsét, Gabi fogja Terry csöcsét. Kemény volt a Terry csöcse, Felállott a Gabi pöcse.
Mindjárt
2017. június 10. 11:31
Farkas Flórián, Orbán és Mészáros uralják és fosztogatják a magyarokat. Szegény Magyarország! Egyre inkább hasonlít azokra a vidéki házakra amiket a cigányok szétbontanak, lerombolnak, mindent ami mozgatható ellopnak. Ami marad az egy elpusztított rom halmaz. A felcsúti banda romboló fosztogatása tönkre teszi a kórházakat, iskolákat, közlekedést és mindent ami fontos Magyarország népének. Hogy süllyedhetett ide az egykor büszke magyar nép?
Pikkelő
2017. június 10. 07:10
Akkor a többség Farkas Flóriánra szavaz? Ügyes.
néhai Ch.Pilot
2017. június 10. 00:46
Cigánysimogatás - újabb mínusz 2% a Seggliknak 2018-ban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!