Feljelentettem Németh Szilárdot

2017. május 30. 11:09

Németh Szilárdnak 2 milliárd forintot adott a magyar kormány, hogy magánalapítványa birkózócsarnokot építhessen. Mi a hűtlen kezelés, ha nem ez?

2017. május 30. 11:09
Szél Bernadett
Facebook

„Jó reggelt kívánok! Én ma ezzel indítok: Németh Szilárdnak 2 milliárd forintot adott a magyar kormány, hogy magánalapítványa birkózócsarnokot építhessen. Nem a szövetségnek, nem a csepeli önkormányzatnak (ahol a csarnok lesz elvileg), hanem a Fidesz-alelnök saját lakcímére bejegyzett friss ropogós magánalapítványának adott 2 milliárdot a magyar emberek adóforintjaiból. Mi a hűtlen kezelés, ha nem ez? Feljelentésemet megtettem, ennek az őrületnek megálljt kell parancsolni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. május 31. 20:22
fasszopo NACI kurva
Bástyaelvtárs
2017. május 31. 10:48
nyilvánvaló, h fel kellett jelentened Berni. Ez a kötelességed, de arra sajnos nem kell számítani, h vádat is emelnek az ügyben. Erre várni kell a kormányváltásig, mert Poltot csak akkor lehet eltávolítani és börtönbe juttatni a többi fideszbűnözővel együtt. Addig pedig Polt megtorpedozik minden fidesz klán tag elleni vádemelést....
Egri Marika
2017. május 31. 08:01
Vajon hol van az önkormányzatok pénze? Vajon hol van a kórház konszolidálás pénze,? Hol van a vörösiszap miatt elszenvedett emberek pénze? Vajon hol van a Várbazár pénze? Vajon ki mit lopott el amikor befejezték a 4metró, OlimpAI PARKOT, eRKEL SZINHÁZAT, AZ ÖSSZES VIDÉKI KÓRHÁZ FELUJÍTÁSÁT? A szoci csak adósságot csináltak Talán őket kellene feljelenteni, Ja a olaf már megtette, ezért mi fizetünk 167 milliárdot. Jó lenne most az a pénz akár stadionra is, mert az megmarad és focistáink hátha jobban fociznak felujított stadionba, mint lerobban lepusztul stadionokba. Mikor is volt utoljára stadion építés felujítás?
béla 60
2017. május 31. 07:51
Nemzeti Sziszike is lop a közösbul ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!